Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Woondecoratie van metaal

U kent ze vast wel de mooie wanddecoratie van metaal. In verschillende vormen en grote in de webshop van DecoAction te vinden. Wat u misschien nog niet wist dat er ook metalen dieren figuren zijn. Deze metalen dieren figuren zijn er in verschillende modellen. Je hebt ze als mier, uilen, honden maar natuurlijk ook kippen. Deze decoratie kunt u eenvoudig ergens in de woning plaatsen. Een leuk bloemstuk ernaast of meerder uilen bij elkaar. Zo krijgt u een leuk stukje decoratie in huis.

Mocht u deze decoratie buiten willen zetten vergeet ze dan niet te behandelen. Ze zijn niet voor buiten geschikt maar bij de juiste behandeling kunnen ze wel naar buiten. Ondanks de behandeling zullen ze buiten niet zolang meegaan als binnen.

De metalen figuren in de webshop van DecoAction zijn dan ook gemaakt voor gebruik binnen. Hier kunnen ze jaren meegaan en zult u er veel plezier aan beleven. Ook leuk als cadeau te geven.

Het juiste cadeau vindt u in de cadeauwinkel van DecoAction. Ook deze mooie metalen dieren figuren.