Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Tuimeltoorts voor in de tuin

De tuimeltoorts werd in het verleden gebruikt om weggebruiker te waarschuwen bij wegwerkzaamheden. De toorts is aan deTuimeltoorts zilver kleurig onderkant verzwaard met grind zodat deze ook blijft staan als het harder waait. Mocht hij toch uit balans geraken zal deze zich zelf weer oprichten. Doordat de toorts voorzien is van een zeer dikke lont zal deze zelfs bij zware wind niet uitwaaien. De tuimeltoorts kan gevuld worden met normale lampolie en zal geruime tijd branden.

Verschillende kleuren tuimeltoortsen. Er zijn drie kleuren verkrijgbaar zilver, zwart en koper kleurig. Gezellig tot 's avond laat bij en vlammetje in de tuin nagenieten van een mooie dag. Ook zeer geschikt om het terras mee te verlichten staat zeer sfeervol. Plaats enkele tuimeltoortsen in rij of naast het pad en u creëert een sprookjesachtige sfeer.