Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Leuk in de tuin: lantaarns en lichtslinger ophangen | DecoAction

Het windlicht is geschikt voor binnen en buiten en daarmee een geweldig accessoire voor in en om het huis. En heeft u de smaak te pakken? Dan is ook een lantaarn een geweldige keuze, bijvoorbeeld in combinatie met een lichtslinger.

Zorg er op die manier voor dat u de tuin heel leuk kunt versieren in de winter, terwijl u daar in de zomer op een heel sfeervolle manier gebruik van kunt maken. Met de warmte van een lantaarn in de buurt, zoals u binnen mooi gebruik kunt maken van een windlicht. En met een lichtslinger door de tuin, die helpt om de mooiste elementen met elkaar te verbinden.

Hang de slinger op aan het huis en naar het tuinhuis toe, of langs de schutting. Plaats een lantaarn bij een boom om die een beetje uit te lichten en gebruik de verlichting om de nadruk te leggen op de mooiste elementen in de tuin. Het zijn zomaar een paar tips, waarmee onze klanten ervoor zorgen dat ze hun tuin op een heel sierlijke en sfeervolle manier inrichten.

Sierlijk in de winter


Niets zo leuk als lantaarns en een lichtslinger in de tuin, zelfs als u daar niet in kunt zitten. Tijdens de winterperiode kijkt u waarschijnlijk uit op de tuin, waardoor die wel wat sierlijke elementen kan gebruiken. Zorg er op die manier voor dat u vanuit het huis naar de tuin kunt kijken, als een mooi schilderij dat u aan de muur heeft hangen.

En bijkomend voordeel, de tuin oogt meteen een stuk vriendelijker en veiliger. U kunt zien wat er aan de hand is, vooral als u een paar lantaarns combineert en een lichtslinger gebruikt om die van links naar rechts te bevestigen. Op die manier komt er veel meer licht bij, zonder dat de tuin het sierlijke karakter zal verliezen. Met name in de winter is dat prettig, omdat het vroeg donker wordt en u vanaf dat moment niet meer zou kunnen zien wat er in de tuin gebeurt.

Sfeervol in de zomer


En begint het voorjaar aan te breken of is het inmiddels alweer bijna zomer? Dan is er niets zo fijn als sfeervolle verlichting. De lantaarn is dan uitstekend geschikt, niet in de laatste plaats dankzij het mooie gele licht van een kaarsje.

Tip: kies een lichtslinger met een mooie gelige kleur. Of gebruik zelfs meerdere kleuren, waardoor er automatisch een sfeervol geheel ontstaat. Een leuke keuze voor in de tuin, om daar een feestje te vieren en samen te genieten van een mooie en zwoele avond.

Een lantaarn en een lichtslinger maken de tuin tot een heerlijk sfeervolle ruimte. Op die manier is de verlichting goed geschikt voor in de zomer en de winter, om er heel het jaar door op een mooie wijze gebruik van te kunnen maken. De lantaarns kunnen gewoon buiten blijven hangen en zorgen er zelfs overdag voor dat u iets moois heeft om naar te kijken.

Lantaarn met een lichtslinger


En wilt u het helemaal goed doen? Als u gebruik maakt van kleinere lantaarns laten die zich zelfs goed combineren met een lichtslinger. Gebruik een slinger om een paar leuke bollen op te hangen, net als kleine lantaarns. Die kunnen wiegen in de wind, waardoor ze zorgen voor zowel de verlichting als een beetje beweging in de tuin.

Het laat goed zien dat u meerdere kanten op kunt met zowel de lichtslingers als met de lantaarns en de andere producten. Ontdek op die manier leuke creatieve mogelijkheden om de tuin te versieren. Eenvoudig online verkrijgbaar, zodat u er op een voordelige manier gebruik van kunt maken om de tuin tot een bijzondere keuze te maken.

Windlicht op tafel


Een mooie aanvulling op zowel de slingers als de lantaarns zijn de windlichten. Die zijn goed geschikt voor op tafel. De glazen bollen voorkomen dat de wind vat krijgt op de kaarsjes die u erin plaatst. Dat zal binnen niet snel het geval zijn, maar voorkomt vooral buiten dat het kaarsje makkelijk uit gaat.

Online heeft u de keuze uit een groot aantal windlichten. Zorg er daarmee voor dat u een mooie combinatie maakt met de slingers of de lantaarns. Of doe inspiratie op met wat er beschikbaar is, zodat u meer ideeën op kunt doen voor in de tuin.

En heeft u vragen over de verschillende soorten verlichting om in de tuin gebruik van te maken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mooie producten en hoe u die in de tuin kunt gebruiken.