Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)                              Op voorraad: Voor 14.00 besteld 1-2 werkdagen in huis                              √ 14 kalenderdagen retourrecht                             Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh

 
Page:
  1. 1
  2. 2
Het windlicht is geschikt voor binnen en buiten en daarmee een geweldig accessoire voor in en om het huis. En heeft u de smaak te pakken? Dan is ook een lantaarn een geweldige keuze, bijvoorbeeld in combinatie met een lichtslinger.

Zorg er op die manier voor dat u de tuin heel leuk kunt versieren in de winter, terwijl u daar in de zomer op een heel sfeervolle manier gebruik van kunt maken. Met de warmte van een lantaarn in de buurt, zoals u binnen mooi gebruik kunt maken van een windlicht. En met een lichtslinger door de tuin, die helpt om de mooiste elementen met elkaar te verbinden.

Hang de slinger op aan het huis en naar het tuinhuis toe, of langs de schutting. Plaats een lantaarn bij een boom om die een beetje uit te lichten en gebruik de verlichting om de nadruk te leggen op de mooiste elementen in de tuin. Het zijn zomaar een paar tips, waarmee onze klanten ervoor zorgen dat ze hun tuin op een heel sierlijke en sfeervolle manier inrichten.

Sierlijk in de winter


Niets zo leuk als lantaarns en een lichtslinger in de tuin, zelfs als u daar niet in kunt zitten. Tijdens de winterperiode kijkt u waarschijnlijk uit op de tuin, waardoor die wel wat sierlijke elementen kan gebruiken. Zorg er op die manier voor dat u vanuit het huis naar de tuin kunt kijken, als een mooi schilderij dat u aan de muur heeft hangen.

En bijkomend voordeel, de tuin oogt meteen een stuk vriendelijker en veiliger. U kunt zien wat er aan de hand is, vooral als u een paar lantaarns combineert en een lichtslinger gebruikt om die van links naar rechts te bevestigen. Op die manier komt er veel meer licht bij, zonder dat de tuin het sierlijke karakter zal verliezen. Met name in de winter is dat prettig, omdat het vroeg donker wordt en u vanaf dat moment niet meer zou kunnen zien wat er in de tuin gebeurt.

Sfeervol in de zomer


En begint het voorjaar aan te breken of is het inmiddels alweer bijna zomer? Dan is er niets zo fijn als sfeervolle verlichting. De lantaarn is dan uitstekend geschikt, niet in de laatste plaats dankzij het mooie gele licht van een kaarsje.

Tip: kies een lichtslinger met een mooie gelige kleur. Of gebruik zelfs meerdere kleuren, waardoor er automatisch een sfeervol geheel ontstaat. Een leuke keuze voor in de tuin, om daar een feestje te vieren en samen te genieten van een mooie en zwoele avond.

Een lantaarn en een lichtslinger maken de tuin tot een heerlijk sfeervolle ruimte. Op die manier is de verlichting goed geschikt voor in de zomer en de winter, om er heel het jaar door op een mooie wijze gebruik van te kunnen maken. De lantaarns kunnen gewoon buiten blijven hangen en zorgen er zelfs overdag voor dat u iets moois heeft om naar te kijken.

Lantaarn met een lichtslinger


En wilt u het helemaal goed doen? Als u gebruik maakt van kleinere lantaarns laten die zich zelfs goed combineren met een lichtslinger. Gebruik een slinger om een paar leuke bollen op te hangen, net als kleine lantaarns. Die kunnen wiegen in de wind, waardoor ze zorgen voor zowel de verlichting als een beetje beweging in de tuin.

Het laat goed zien dat u meerdere kanten op kunt met zowel de lichtslingers als met de lantaarns en de andere producten. Ontdek op die manier leuke creatieve mogelijkheden om de tuin te versieren. Eenvoudig online verkrijgbaar, zodat u er op een voordelige manier gebruik van kunt maken om de tuin tot een bijzondere keuze te maken.

Windlicht op tafel


Een mooie aanvulling op zowel de slingers als de lantaarns zijn de windlichten. Die zijn goed geschikt voor op tafel. De glazen bollen voorkomen dat de wind vat krijgt op de kaarsjes die u erin plaatst. Dat zal binnen niet snel het geval zijn, maar voorkomt vooral buiten dat het kaarsje makkelijk uit gaat.

Online heeft u de keuze uit een groot aantal windlichten. Zorg er daarmee voor dat u een mooie combinatie maakt met de slingers of de lantaarns. Of doe inspiratie op met wat er beschikbaar is, zodat u meer ideeën op kunt doen voor in de tuin.

En heeft u vragen over de verschillende soorten verlichting om in de tuin gebruik van te maken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mooie producten en hoe u die in de tuin kunt gebruiken.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Tuinstekers en Tuindecoratie Door Freddy
Een vuurschaal kopen en het vuur met minder rook aansteken? Wel zo vriendelijk naar de buren toe en handig om zelf niet in de rook te zitten. Een vuur in de tuin is namelijk hartstikke gezellig, maar kan ook eenvoudig leiden tot erg veel rook.

Een vuurschaal zorgt voor een heerlijke sfeer om met vrienden van te genieten. En om het ook naar de buren toe leuk te houden kunt u een paar handige tips toepassen, die zorgen voor minder rook.

Vuur met minder rook in de vuurschaal


Een vuurschaal biedt warmte en gezelligheid. U zou de buren iedere keer uit kunnen nodigen om de overlast van rook te voorkomen. Makkelijker is het om zelf een paar handige tips toe te passen, zodat het vuur van zichzelf minder zal roken:

▪ Zorg voor voldoende warmte van het vuur

▪ Bouw een tipi: voldoende zuurstof

Voldoende warmte van het vuur


Een warmer vuur rookt minder. Het is daarom belangrijk om gebruik te maken van echt goed gedroogd hout. Dat is hout dat een paar jaar heeft liggen drogen, zodat er zo min mogelijk vocht in over is. Houd er bovendien rekening mee dat pallethout vurenhout warmer wordt dan veel andere houtsoorten. Die hogere temperaturen zijn een goed idee, omdat er op die manier weinig rook zal ontstaan.

Toch is het over het algemeen slimmer om gebruik te maken van hout van de eik of hout van de beuk. Door dat hout 1 tot 2 jaar te laten drogen ontstaat er een goede basis voor in de vuurschaal. Het hout heeft een trage verbranding, waardoor het makkelijker is om een mooi vuur te bouwen en dat vervolgens ook zo te houden. Bovendien zal het hout een gelijkmatige warmte geven en heeft u minder last van spatten dan bij andere houtsoorten.

Het hout van de eik of de beuk is in aanschaf soms wat duurder. Toch hoeft dat niet te betekenen dat ook het vuur dat u brandt in de vuurschaal duurder wordt. Als het hout langer blijft branden verdient u de hogere bedragen die u betaalt namelijk makkelijk terug. Op die manier kan het zeer de moeite waard zijn om wat duurder hout te kopen, waarmee u er vervolgens voor zorgt dat u er langer plezier van heeft. De kosten van het vuur nemen dan juist af, terwijl u er bovendien voor kunt zorgen dat er minder sprake is van rook. Op die manier houdt u ook de buren makkelijker te vriend, omdat zij geen last zullen hebben van de momenten waarop u gebruik maakt van de vuurschaal.

Bouw een tipi: voldoende zuurstof


Wilt u voorkomen dat de vuurschaal leidt tot te veel rook? Dan is het bovendien verstandig om het hout neer te zetten in de vorm van een tipi. Zet de blokken tegen elkaar aan en zorg ervoor dat er voldoende ruimte onder ontstaat.

Die ruimte onder de blokken is heel belangrijk voor het vuur. Een vuur zal namelijk meer gaan roken op het moment dat er sprake is van te weinig zuurstof. Is er juist voldoende zuurstof beschikbaar? Dan zal er minder rook ontstaan, waardoor het vuur beter zal branden. Er komt minder rook vrij, terwijl u kunt genieten van een mooier en hoger vuur in de vuurschaal. Dat betekent dat u kunt rekenen op veel warmte, wat de beperking van de rook ook weer ten goede komt. De verschillende factoren kunnen elkaar versterken, zodat u er eenvoudig voor zorgt dat u een mooi vuur maakt waar ook de buren geen last van zullen hebben.

Zorg er tijdens het vuur voor dat de blokken mooi tegen elkaar aan blijven staan. En raken de blokken opgebrand? Het is verstandig om het hout regelmatig te herschikken, bijvoorbeeld als u er nieuwe blokken bij wilt plaatsen. Zorg er in de vuurschaal voor dat er steeds sprake is van een tipi. Zolang er voldoende zuurstof onder de blokken blijft komen zal het vuur niet te veel gaan roken. Op die manier geniet u zelf van een aangenaam vuur in de tuin, met de vuurschaal die u online bij ons kunt kopen.

Vuurschaal kopen: uitgebreid assortiment


Een vuurschaal kopen en er daarmee voor zorgen dat er een vuur ontstaat dat niet te veel zal roken? Dat hangt niet af van het type schaal dat u gebruikt, maar vooral van de manier waarop u het vuur stookt.

Wat dat betreft kunt u online een keuze maken uit de verschillende mooie vuurschalen die er beschikbaar zijn. En vergelijk ze met de vuurkorven, waarvoor in principe hetzelfde geldt. Bekijk de korven en de vuurschalen, om daar een mooi warm vuur met voldoende zuurstof in te maken.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Tuinstekers en Tuindecoratie Door Freddy
Een terraskachel kopen, of twijfelt u ten opzichte van een buitenhaard? Er zijn mensen die de twee onterecht door elkaar heen gebruiken. Er is namelijk een groot verschil tussen de beiden, ook al valt dat er aan de buitenkant niet altijd meteen aan af te zien.

Koopt u bijvoorbeeld een Esschert Design terraskachel? Dan werkt deze heel anders dan een buitenhaard. Er is sprake van een gesloten deurtje voor de verbranding. Als het gevolg daarvan zal de verbranding meer efficiënt zijn, kunt u rekenen op meer warmte en heeft u tegelijkertijd minder last van rook. Het zijn een paar belangrijke voordelen van een terraskachel, waardoor het de moeite waard is om die te verkiezen boven een buitenhaard.

Gesloten deurtje: efficiënte verbranding


Het sluiten van het deurtje bij een terraskachel is belangrijk, omdat de verbranding op die manier veel efficiënter zal zijn. Het deurtje is geplaatst om er hout in te kunnen plaatsen. Zodra u dat aansteekt is het niet meer nodig om het deurtje open te houden. En sterker nog, het is voor de verbranding beter om die op dat moment te sluiten.

Bij een buitenhaard heeft u die mogelijkheid niet. Er is sprake van een open gedeelte om het hout te plaatsen. Dat is makkelijk, maar leidt er ook toe dat er zuurstof vanaf de zijkant aangevoerd kan worden. Vooral op het moment dat het een beetje begint te waaien kan de aanvoer sterk variëren. Het ene moment is er veel zuurstof beschikbaar, terwijl die daarna weer wegvalt. Dat komt de efficiëntie van de verbranding niet ten goede.

Een terraskachel is op die manier een betere keuze dan een buitenhaard. De kachel met een gesloten deurtje zal op een meer stabiele manier branden. En door het deurtje te sluiten heeft u er bovendien veel minder omkijken naar, omdat er gelukkig niet zo snel iets kan gebeuren.

Meer warmte uit een houtkachel


Die efficiënte verbranding door de terraskachel zorgt er bovendien voor dat er meer warmte ontstaat. Op die manier is een houtkachel een fijne keuze, op het moment dat het buiten wat kouder begint te worden. Een buitenhaard geeft uiteraard ook warmte, maar moet de open structuur compenseren. Als het gevolg daarvan gaat er meer warmte verloren, waardoor het minder goed mogelijk is om daar met elkaar gebruik van te maken. Bovendien is een haard vaak vanaf één kant het mooist, waardoor het lastig is om er aan de andere kant bij te gaan zitten.

Een terraskachel is dan een goede keuze, omdat het goed mogelijk is om daar met meerdere personen omheen te gaan zitten. Er komt naar alle kanten toe warmte vanaf. De verwarming zorgt ervoor dat het goed mogelijk is om lekker laat buiten te blijven zitten, zelfs als het eigen te koud wordt om nog veel naar buiten te gaan.

Minder last van rook


De terraskachel zorgt er verder voor dat u minder last zal hebben van rookontwikkeling. Door het deurtje te sluiten kan de rook alleen naar boven toe. Als u een model kiest dat hoger is dan uzelf als u gaat zitten betekent dit dat u geen last zal hebben van de rook. De rook stijgt boven u uit en kiest dan z’n weg. Op die manier werkt een kachel vaak fijner dan een open haard. Die kan er immers ook naar de zijkant toe voor zorgen dat er rook kan ontstaan, waardoor u daar wel last van kunt krijgen.

Dankzij de efficiënte verbranding zal de terraskachel überhaupt leiden tot minder rookontwikkeling, waardoor het zelfs niet erg zou zijn als de rook wel een keer uw kant op zou komen. Er is sprake van een meer nette verbranding, zodat ook buren en anderen die in de buurt wonen er over het algemeen minder last van zullen hebben.

Terraskachels: uitgebreid assortiment


Wat dat betreft heeft de terraskachel een aantal interessante voordelen te bieden, vooral ten opzichte van de buitenhaard waar u gebruik van kunt maken. Het is in ieder geval verstandig om de twee goed uit elkaar te houden, omdat ze op een andere manier in elkaar zitten. Vergelijk de buitenhaard met een terraskachel en maak op die manier een keuze, bijvoorbeeld aan de hand van de bovenstaande voordelen.

En wordt het voor u een terraskachel? Online heeft u de keuze uit een breed assortiment. Vergelijk de verschillende modellen, om daarmee zelf in de tuin te kunnen zitten of daar iemand anders mee te kunnen verrassen. U heeft de keuze uit diverse modellen, altijd op basis van hoge kwaliteit en natuurlijk voor een scherpe online prijs.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Tuinstekers en Tuindecoratie Door Freddy
Een brievenbus kopen en daarvoor op zoek naar een mooi en bijzonder model? Een bus met een rood vlaggetje is dan een uitstekende keuze. Typisch naar het Amerikaanse model, dat een heel handig extraatje blijkt te bieden.

Op die manier is een brievenbus veel meer dan een postgleuf in de deur. Sterker nog, het is een onderdeel van de tuin dat er tegelijkertijd voor zorgt dat u meteen ziet wanneer er post is.

De manier waarop we vandaag de dag gebruik maken van een brievenbus is wat dat betreft heel anders dan hoe we dat in het verleden deden. Het betekent dat de postbode vandaag meer meters moet maken, zodat we weer gewoon kunnen zien of er post is. We gaan terug in de historie van de brievenbus met het rode vlaggetje, waarvan u online nog altijd een prachtig model kunt bestellen.

Staande brievenbus: vooraan in de tuin


Oorspronkelijk hadden de voordeuren geen gleuf, om daar de post doorheen te doen. In plaats daarvan werd er gebruik gemaakt van een staande brievenbus, in de meeste gevallen helemaal vooraan in de tuin. Dat betekende gemak voor de postcode, maar zorgde ook voor een idee van privacy. De bode hoefde het erf van de mensen niet op te komen, om de brieven en andere post te kunnen bezorgen. In plaats daarvan stond er vooraan in de tuin een brievenbus. Het was voldoende om daarvan de klep te openen en aan te geven dat er post in lag.

De brievenbus vooraan in de tuin komt op met name het platteland nog geregeld voor. In de stad is er vaak geen sprake van een voortuin om de bus in te plaatsen. En ook in andere delen van Nederland is het niet meer zo gebruikelijk om hier gebruik van te maken. Dat betekent dat we het vaak moeten doen met een brievenbus in de deur, maar ook dat de postbode meer meters moet maken. Het is wat dat betreft om twee redenen leuk om gebruik te maken van een staand model. Met het rode vlaggetje natuurlijk, omdat die op een heel handige manier van pas blijkt te komen.

Langwerpig: ruimte voor grote brieven


De staande brievenbus kennen we in Nederland inmiddels ook, vooral op een meer klassieke manier. Dat betekent dat de klassieke langwerpige vorm er niet altijd meer in zit. En dat is jammer, omdat die vorm zo handig is om de post in te doen. Zowel kleine als grote brieven passen er goed in, net als kleine pakketjes. De enige uitzonderingen vormen brievenbuspakjes, die vaak net wat te groot zijn om er goed in te doen. Wat dat betreft is het bij de aankoop van een moderne of een klassieke brievenbus uit de geschiedenis verstandig om goed te kijken naar de vormgeving daarvan.

Vlaggetje: meteen zien of er post is


En dan het rode vlaggetje, zoals bij de brievenbus Rosanna: waar is dat voor? Het is voor veel mensen een mooi onderdeel van de bus. De geschiedenis gaat lang terug tot in Amerika, waar de rode kleur onderdeel uitmaakt van de vlag. Dat is in Nederland ook het geval, maar niet op de manier zoals de Amerikanen daar trots op kunnen zijn. Wat dat betreft lijkt het rood daar naar te verwijzen. Bovendien valt het rood goed op ten opzichte van het grijs, zwart of groen als gebruikelijke kleuren voor de brievenbus. Daardoor valt goed te zien of er post is.

Dat is namelijk de reden dat het rode vlaggetje op de brievenbussen zit. Op het moment dat de postbode er de krant of de post in doet zet hij of zij het vlaggetje omhoog. Het is op die manier heel eenvoudig om na te gaan of er post is, waardoor bewoners dat niet steeds zelf hoeven te controleren. Als het vlaggetje naar beneden blijft is er nog geen post, terwijl een omhoog staand vlaggetje aangeeft dat er wat in zit. Op die manier is een mooi onderdeel van de bus bovendien op een leuke manier functioneel, zoals we dat van andere staande brievenbussen over het algemeen niet kennen.

Enthousiast over de brievenbus met het rode vlaggetje? Die is online te koop, net als de verschillende andere modellen. Vergelijk online de verschillende brievenbussen, zodat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken. Voor een mooi historisch model die zo uit het verleden lijkt te komen, of een moderne bus met een meer ronde vormgeving. En heeft u vragen over een van de modellen of het vlaggetje? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Tuinstekers en Tuindecoratie Door Freddy
Niets zo gezellig als samen in de tuin zitten. Of met vrienden, die een avondje komen eten. Van de BBQ of gewoon uit de keuken, het is heerlijk om naar buiten toe te kunnen. Tenminste, als de tuin net zo uitnodigt als uw interieur natuurlijk.

Doe inspiratie op met leuke tuindecoratie, om ideeën op te doen en het buiten gezellig te maken. De tuin verdient leuke accessoires, zoals u daar binnen ook gebruik van maakt. En beter nog, buiten heeft u waarschijnlijk de ruimte om meer toe te voegen, omdat u niet zoveel meubels heeft staan zoals dat binnen wel het geval is.

Landelijke vrachtwagen van hout


Een van de leuke vormen van tuindecoratie is een vrachtwagen van hout. Een mooi en landelijk model, dat zowel overdag als ’s avonds goed tot z’n recht komt.

Hout is een heerlijk materiaal voor in de tuin, omdat het mooi kleurt bij de planten die u heeft staan. Bekijk de vrachtwagen en andere modellen, afhankelijk van waar u zelf van houdt. En gaat u op visite bij vrienden of familie? Dan is zo’n vrachtwagen ter tuindecoratie een veilige keuze, die doorgaans zeer wordt gewaardeerd.

Met name de landelijke vormen van decoratie zijn een goede keuze. Dat past goed bij de planten die u heeft staan en wellicht ook de tuintegels die u heeft gekozen. Is de tuin aan de andere kant juist modern vormgegeven? Dan is het wellicht beter om gebruik te maken van metaal of staal. Die materialen zijn bijvoorbeeld beschikbaar in de vorm van een tuinsteker. Goed geschikt om de tuin op een leuke manier aan te kleden, met een materiaal dat daar goed bij past.

Probeer net als binnen goed te kijken naar de huidige sfeer in de tuin. Kies op basis daarvan de mooie materialen en kleuren, net als de vormen die er bij passen. Is de tuin bijvoorbeeld lekker speels? Laat dat ook terugkomen in de accessoires en decoratie, om dat effect verder te kunnen versterken. En zorg je voor een contrast met ronde vormen in een verder strakke tuin? Dan breng je er wat meer balans in, waardoor de tuin niet snel ‘kil’ zal aanvoelen. Een aantal handige tips, waarmee de decoratie voor in de tuin ervoor zorgt dat het een gezellige plek wordt om samen van te genieten. En een mooie tuin die zowel ’s avonds als overdag de moeite waard is.

Vuurschalen en -korven


En mag het qua sfeer nog wel een beetje warmer? Bekijk dan de vuurschalen en de vuurkorven. Met een aantal houtblokken erin wordt het snel lekker warm en gezellig, om daar samen een avond lang van te genieten. Let wel op de wind en doe de ramen bij voorkeur dicht, zodat de brandlucht niet door het hele huis zal gaan hangen.

Tip: de vuurschaal aansteken? Zorg ervoor dat u dit veilig doet.

De vuurschaal is een goede keuze om samen van te genieten, bijvoorbeeld omdat jullie daar omheen kunnen zitten. Bepaal waar de wind naartoe gaat en houd die plek vrij, zodat niemand last heeft van de rook en eventuele vonken. Zorg er daarnaast voor dat jullie op voldoende afstand zitten. Zowel de schalen als de korven geven veel warmte als er een aantal houtblokken in liggen, waardoor het niet nodig is om er te dichtbij te gaan zitten.

Tuindecoratie kopen


Er is allerlei tuindecoratie beschikbaar, om het in huis en daar buiten een stuk gezelliger te maken. Blader er op uw gemak doorheen, om inspiratie op te doen met de verschillende leuke producten. Op die manier krijgt u waarschijnlijk snel een idee over de manier waarop u de tuin wilt inrichten.

Vindt u het lastig om de tuin in te richten, bijvoorbeeld omdat er nog weinig in staat? Google dan naar [mooie tuinen] of een specifieke stijl, zoals een [landelijke tuin]. De kans is groot dat u op die manier meer ideeën op kunt doen. Wij zorgen er met het assortiment tuindecoratie vervolgens voor dat u daar een keuze uit kunt maken om uw eigen tuin op een leuke manier in te richten.

We hebben de meeste decoratie voor in de tuin gewoon op voorraad, waardoor het niet nodig is om daar lang op te wachten. In plaats daarvan zorgen we ervoor dat u de artikelen snel in huis heeft en u daar meteen gebruik van kunt maken. Fijn, zodat u naar buiten kunt om het neer te gaan zetten. Of zodat u de tuindecoratie cadeau kunt doen aan de vrienden of familie waarvoor u het koopt.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Tuinstekers en Tuindecoratie Door Freddy
Buiten gebruik maken van kaarsen, maar last van de wind die ze regelmatig uitblaast? Een bekend probleem, waar meer mensen last van hebben. Afhankelijk van de windrichting en de kracht kan het soms lastig zijn om de kaarsen aan te steken en die aan te houden.

Gelukkig is er een oplossing: het windlicht. Geschikt voor binnen en voor buiten, om er op meerdere manieren gebruik van te kunnen maken. Mooie lantaarns voor bijvoorbeeld in de tuin, om daarmee meteen de sfeer te verhogen.

Bescherming tegen de wind


Het grote voordeel van een windlicht is dat er sprake is van bescherming tegen de wind. Vaak door middel van een hoge glazen ‘kom’ of omgekeerde ‘stolp’. De wind krijgt geen valt op de vlam onderin, waardoor die ongestoord kan blijven branden.

Tip: kies een windlicht met voldoende steentjes of andere zware materialen onderin. Op die manier loopt u niet het risico dat het geheel om zal waaien.

De windlichten zijn er in allerlei ontwerpen. Wie goed kijkt kan aan het ontwerp alleen al zien dat het een windlicht is. Het gaat dan namelijk om een stevig geheel, waarbij het ontwerp helpt te voorkomen dat de wind er teveel vat op krijgt.

Mooie ontwerpen en lantaarns


Uiteraard zijn er binnen de windlichten allerlei mooie ontwerpen beschikbaar. Waar u online op uw gemak een keuze uit kunt maken en waar wij vervolgens mee aan de slag gaan. De verlichting voor buiten met mooie kaarsen die niet uitwaaien zijn ook een mooie keuze om cadeau te doen. Leuk om iemand mee te verrassen als u daar op bezoek gaat, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat u die samen meteen aan kunt steken.

Online windlicht kopen


Wilt u online een windlicht kopen? U heeft de keuze uit een breed assortiment met lantaarns en windlichten. De modellen zijn goed geschikt voor zowel binnen als voor buiten, waardoor u er op meerdere manieren gebruik van kunt maken. Het is slim om ze naar binnen te halen als het begint te regenen, maar het kan ook geen kwaad om ze een keer buiten te laten staan als u er toevallig niet aan denkt.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Tuinstekers en Tuindecoratie Door Freddy
Niets zo sfeervol en warm als een vuurschaal in de tuin: een uitstekende keuze voor het voorjaar en de zomer. Om samen met vrienden van te genieten, als het begint af te koelen in de tuin. Maar, hoe steekt u de vuurschaal op een veilige manier aan? We zetten een aantal handige tips op een rij.

Grote prop van papier


Begin bij voorkeur met een grote prop van papier. Gebruik bijvoorbeeld een oude krant, die goed dienst kan doen als de basis om het vuur te maken. Het papier zal gemakkelijk branden en een aantal grote vlammen geven, waarmee het mogelijk wordt om het eerste hout aan te steken. Het is dan niet nodig om met een lucifer of een aansteker in de buurt van het hout te blijven, tot het zal ontbranden. Probeer een prop te maken die ongeveer een derde van de vuurschaal omvat, zodat er voldoende ruimte is voor het hout om aan te steken.

Droge blokjes hout op elkaar


Het is net voordat u het papier aansteekt verstandig om een aantal droge blokjes hout op elkaar te leggen in de vuurschaal. Door die op te stapelen liggen ze klaar om aangestoken te worden, zodat u aan de slag kunt met het papier.

Zorg ervoor dat het papier zodra het eenmaal brandt de kans heeft om de blokjes aan te steken. Leg ze dichtbij genoeg, zodat het vuur over kan slaan. Zodra de blokjes eenmaal beginnen te branden heeft u meer tijd om het vuur op te gaan bouwen, waardoor u op de goede weg bent om veilig te genieten van de vuurschaal.

Aanmaakblokjes aansteken en hout opstapelen


Eventueel kunt u bij de kleine blokjes met hout ook een paar aanmaakblokjes gebruiken, waardoor het gemakkelijker wordt om het vuur op te bouwen. Zodra dit lukt kunt u er meer hout op gaan stapelen. De grotere blokken hout hebben meer tijd nodig om te gaan branden, maar zullen het vervolgens ook langer doen. Maak op die manier een afweging tussen grote en kleine blokken, waarbij u het formaat steeds een beetje laat toenemen. Op die manier kunt u de vuurschaal of vuurkorf veilig aansteken, om daar samen met vrienden van te genieten.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Tuinstekers en Tuindecoratie Door Freddy
Genieten van stijl en warmte, gewoon bij u in de tuin? Dan is een terraskachel een uitstekende keuze. Met maximale warmte en een stijlvol ontwerp, om daar ook van te genieten op de momenten dat u er geen gebruik van maakt.

Bijvoorbeeld in combinatie met een luxe loungeset of bij een paar fijne stoelen in de tuin. Om er ’s avonds voor te zorgen dat u net wat langer kunt blijven zitten. Of gewoon voor de sfeer, op het moment dat u vrienden of de buren heeft uitgenodigd.

Warmte van een stijlvol element


Een terraskachel combineert een paar verschillende elementen. Ten eerste is het een onderdeel dat in de tuin letterlijk voor warmte zorgt. Dankzij het verbranden van houtblokken, waardoor er een warm vuur ontstaat. Op die manier is het in de tuin snel warm, om daar samen van te kunnen genieten.

En tegelijkertijd zorgt de terraskachel die u kunt kopen ervoor dat u kunt rekenen op een stijlvol geheel. Dat ook mooi is op de momenten dat u er geen gebruik van maakt. Van verschillende merken, die heel goed weten hoe ze een mooie kachel voor op het terras moeten ontwerpen.

In diverse ontwerpen en afmetingen


Er zijn allerlei mooie ontwerpen beschikbaar, bijvoorbeeld om de terraskachel netjes af te stemmen op de rest van de materialen in de tuin. Heel robuust en met de kleur van roest. Of in stijlvol zwart, met een hoog model om de ruimtelijkheid van de tuin te benadrukken.

Bekijk de verschillende modellen in diverse afmetingen, waardoor de terraskachels tevens beschikbaar zijn in verschillende prijscategorieën. Heel voordelig en voor ieder budget, of een groter model waar u met meer mensen veel plezier van kunt hebben.

Online mooie terraskachel kopen


Wilt u online een mooie terraskachel kopen? Wij zorgen ervoor dat u de keuze heeft uit een aantal verschillende modellen. Groot genoeg om er veel hout in te branden of juist een kleiner exemplaar dat u ook in de kleinere tuin goed kwijt kunt.

Bekijk online de terraskachels die er beschikbaar zijn, zodat u die op uw gemak met elkaar kunt vergelijken. En heeft u daar vragen over? Wij gaan er graag voor u mee aan de slag, of maken de verzending voor u in orde.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Tuinstekers en Tuindecoratie Door Freddy
Op zoek naar tuindecoratie, maar dan voor op het balkon? Leuke kleine producten, net als artikelen die goed aan de balustrade bevestigd kunnen worden. We kennen allemaal de bloembakken die daar speciaal voor geschikt zijn. Maar, wist u dat het ook mogelijk is om tuinkabouters op het balkon te plaatsen? En dan niet zomaar op de grond, maar aan dezelfde balustrade waar zich ook de bloemen bevinden.

In 4 verschillende stijlen


De kabouters voor aan de balustrade op het balkon zijn er in vier verschillende uitvoeringen:

Keith
Mike
Ozzy
Terry

Op die manier wordt het balkon een bijzondere plaats, war de kabouters naartoe lijken te klimmen. Of waar ze de meest vreemde capriolen uithalen om de aandacht te trekken. Leuk met kleine kinderen, maar ook om er zelf voor te zorgen dat het balkon er leuker uit komt te zien. En bovendien goed geschikt als cadeau, om iemand anders mee te verrassen.

Decoratie voor op het balkon


Op die manier zorgen de kabouters op verschillende manieren voor decoratie op het balkon. Om dat wat op te vrolijken en daarvoor gebruik te maken van meer dan alleen de bekende bloembakken.

Op die manier is het mogelijk om de tuindecoratie op het balkon te gebruiken. Net als met een handig trappetje om bloembakken op te zetten of met de compacte modellen voor bloembollen die vooral in de hoogte gaan. Er zijn dan niet veel vierkante (centi)meters nodig om toch een leuk geheel bij elkaar te zetten, net als met de kabouters aan de balustrade.

Balkon- en tuindecoratie kopen: online


En op zoek naar tuindecoratie of leuke artikelen voor op het balkon? Bekijk ze online, net als wanneer u op zoek bent naar een van de tuinstekers. Wij zorgen online voor een breed assortiment, om daar op uw gemak een keuze uit te maken. Voor uzelf of om iemand cadeau te doen, zodat u daar eens iemand anders mee kunt verrassen.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Tuinstekers en Tuindecoratie Door Freddy
Wat is er heerlijker dan samen rondom het vuur, gewoon bij u in de tuin? Genieten van een goed glas wijn en een blokje kaas, terwijl anderen naar binnen gaan omdat het eigenlijk te koud begint te worden.

Dat kan, met een mooie vuurschaal of een vuurkorf. Eenvoudig online te kopen, in een van de mooie modellen die er beschikbaar zijn. Met een bijzonder design van Esschert of van een van de andere merken. Voor een typische vuurkorf op poten, net als een vuurschaal voor op tafel. En op zoek naar een design model met een totaal ander ontwerp? Wij zorgen online voor een breed assortiment.

Vuurschaal in de tuin


De vuurschaal in de tuin is een prachtige keuze, die meteen zorgt voor sfeer. Als u het vuur brandt, net als wanneer u daar even geen behoefte aan heeft. De combinatie van staal en hout zorgt voor een bijzondere warmte, zelfs als u de korf niet aan heeft staan.

En bij de zithoek weinig ruimte, maar wel een mooie eettafel staan in de tuin? Dan is een vuurschaal een uitstekende keuze. Voor op de grond of op tafel, zodat u daar op meerdere manieren gebruik van kunt maken. En daar samen met vrienden van kunt genieten.

h4>Samen met vrienden genieten
Er is niets leuker dan samen met vrienden genieten van de heerlijke momenten in de tuin. Mits jullie het allemaal lekker warm hebben natuurlijk. En dat lukt met een vuurschaal of een vuurkorf. Net als met een grotere terraskachel, indien u meer ruimte beschikbaar heeft. Op die manier zorgen wij ervoor dat er in iedere tuin eenvoudig sfeer te creëren valt, om daar samen van te genieten.

Online vuurschaal of vuurkorf kopen


Enthousiast en op zoek naar een vuurschaal of een vuurkorf? Bekijk ons online assortiment, zodat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken. Al beschikbaar vanaf een paar tientjes, tot aan de hogere bedragen voor de design schalen en korven met vuur.

En heeft u vragen over een vuurschaal of een vuurkorf voor in de tuin? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Tuinstekers en Tuindecoratie Door Freddy
Potkachel Tuinhaard Geniet van warmte, sfeer en gezelligheid. In de tuin, ook als het in het voorjaar normaal gesproken nog net te fris is om buiten te blijven zitten. Hoe dat kan? Met een terraskachel. Een ware sfeermaker, die ervoor zorgt dat de buren en anderen graag naar u toe zullen komen.

Beschikbaar in allerlei mooie ontwerpen, op basis van hoge kwaliteit. In bijzondere stijlvol design of juist volledig verroest en daardoor een robuuste keuze voor in de tuin. Een kachel voor op het terras, om er daar voor te zorgen dat het snel gezellig en warm is.

Warmte van de kachel


Allereerst de warmte, want daarvoor weet de terraskachel goed te zorgen. Pure warmte om samen van te genieten, zelfs als de temperaturen buiten nog niet bepaald meevallen. Juist op die momenten is het heerlijk om buiten te kunnen zitten, als de rest al naar binnen moet om het warm te kunnen krijgen. Met een terraskachel houden jullie het lekker warm, om heel het jaar van de tuin te kunnen genieten. Zelfs als de sneeuw om jullie heen ligt.

Sfeer en gezelligheid: nodig vrienden uit


En los van de warmte, ook dan heeft de terraskachel nog van alles te bieden. De kachel zorgt voor een gezellige sfeer, zelfs als u die niet brandt. De aanwezigheid van houtblokken bij het mooie materiaal alleen al maakt het tot een fijne combinatie. Om samen van te genieten, waardoor er snel gezelligheid ontstaat. Een moment van luxe in de tuin, die het leuk maakt om vrienden, familie en de buren uit te nodigen. Zodat jullie samen genieten van een fijne avond in de tuin, met het vuurtje van de kachel.

Terraskachel kopen: eenvoudig online


En benieuwd hoe u een mooie terraskachel kunt uitzoeken? Bekijk bijvoorbeeld een model in een gemiddeld formaat, waarmee u zorgt voor een bijzondere kachel om met meerdere personen omheen te zitten.

En daarnaast benieuwd naar de rest van ons assortiment? Bekijk online de mooie terraskachels die u kunt kopen, gewoon door die bij ons te bestellen. Wij gaan er mee aan de slag en zorgen ervoor dat u die vlot ontvangt. Vaak al binnen een week, zodat u snel voor een warme avond in de buitenlucht kunt zorgen.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Tuinstekers en Tuindecoratie Door Freddy
Geen grote tuin, maar wel op een leuke manier gebruik maken van tuindecoratie? We zijn altijd op zoek naar nieuwe producten, bijvoorbeeld om er in de compacte tuin ook voor te zorgen dat het gezellig wordt. En hoe doe je dat? Juist, met bloemen.

Bloemen maken het in de tuin gezellig, dankzij hun fleurige karakter. Maar, een perkje met bloemen neemt al snel veel ruimte in. Gelukkig bestaan er handige oplossingen. Zelfs in diverse kleuren, om meerdere potten met bloemen op een vierkante meter te kunnen plaatsen.

Tuindecoratie voor de compacte tuin


Met onze producten voor tuindecoratie in de compacte tuin hoeft dit niet veel ruimte te kosten, maar zorg je er wel eenvoudig voor dat er een mooi geheel ontstaat. Een leuk decoratief geheel, waarmee je ervoor zorgt dat het een feest wordt om in de tuin te zitten.

Tip: en eenmaal ruimte voor bloemen of planten? Vraag anderen dan wat leuks voor de tuin mee te nemen als ze komen. Zo hun je de tuin heel compact en bovendien heel voordelig inrichten.

Voor de compacte tuindecoratie kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een bloementrap. Beschikbaar in wit en grijs, zodat je die ook qua kleur leuk kunt combineren.

Leuk op het balkon of bij het terras


De bloementrap in wit of grijs is een goed voorbeeld van hoe je er in een klein deel van je tuin toch voor kunt zorgen dat het meteen leuk wordt. Bovendien kun je er ook op je balkon gebruik van maken, net als bij het terras. Zonder dat je een heel perk hoeft aan te leggen en je daar meteen veel ruimte aan kwijt bent. De bloemen op de trap staan gedeeltelijk boven elkaar, zodat ze in de breedte en de diepte zo min mogelijk ruimte in beslag nemen.

Tuindecoratie kopen


Leuke tuindecoratie kopen en naast de bloementrap op zoek naar meer slimme oplossingen? Bekijk online onze producten die je kunt gebruiken voor de decoratie van de tuin. Wij zorgen er daarmee voor dat je de keuze hebt uit allerlei leuke producten. Goed geschikt om je compacte tuin op te fleuren, of om iemand anders op een leuke manier mee te verrassen natuurlijk.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Tuinstekers en Tuindecoratie Door Freddy
Een tuinsteker kopen of benieuwd naar de voordelen daarvan? De verschillende modellen zorgen voor mooie decoratie in de tuin. Al is dat natuurlijk niet alles, want er is veel meer mee mogelijk. Wij zorgen er met de praktische modellen voor dat u een tuinsteker kunt kopen die u tevens als regenmeter kunt gebruiken. Dat betekent een heel handige keuze voor in de tuin, waarmee u daarnaast kunt zorgen voor decoratieve dieren.

Mooi en praktisch tegelijk


Mooi en praktisch op hetzelfde moment, er zijn niet veel producten die daarvoor kunnen zorgen. Discussies over of de tuin vooral mooi of praktisch zou moeten zijn? Dat hoeft niet meer, want u kunt een tuinsteker kopen die de beiden te bieden heeft. Dat betekent een mooie tuinsteker met een praktische regenmeter. Uiteraard heeft u de keuze uit een groot aantal verschillende ontwerpen.

Hanen, honden, katten, slakken en vlinders


Binnen de tuinstekers kunt u bijvoorbeeld een exemplaar met hanen, honden, katten, slakken of vlinders kopen. In alle gevallen gaat het om een mooie steker voor in de tuin, lang genoeg om boven de planten uit te komen.

De regenmeter daarin vangt het regenwater op, zodat u bij thuiskomst kunt aflezen hoeveel er gevallen is. En valt er geen regen? Dan is dat ook een belangrijke boodschap. Nog los van het plezier dat u heeft van de mooie decoratie in de tuin. De hanen, honden, katten, slakken en vlinders zorgen er op de tuinstekers immers voor dat die er mooi uit ziet.

Tuinsteker kopen als regenmeter


U heeft online de keuze uit een breed assortiment. We zorgen er met de tuinstekers die u kunt kopen voor dat u die op uw gemak met elkaar kunt vergelijken.

Ze zijn gemaakt van stevige materialen en in een aantal gevallen zelfs afgewerkt in kleur. Dat zorgt voor een mooie verschijning, die maximaal een paar tientjes hoeft te kosten. Uiteraard hebben we de tuinstekers voor u op voorraad, zodat we de verzending daarvan meteen in orde kunnen maken. U heeft de decoratie voor in de tuin dan binnen 1 - 2 werkdagen in huis. U kunt die meteen in de tuin plaatsen of de mooie tuinsteker aan iemand anders cadeau doen. De keuze is aan u, wij zorgen voor een decoratief product voor in de tuin, dat tevens uitermate praktisch werkt.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Tuinstekers en Tuindecoratie Door Freddy
De tuinsteker is een leuke en mooie keuze voor in de tuin. Het is een van de populaire vormen van tuindecoratie, zowel goed geschikt voor in de eigen tuin als in de vorm van een cadeau voor iemand anders. En een stap verder dan alleen wat leuke decoratie in de tuin? Kies dan voor de tuinsteker met regenmeter. Op die manier kan de steker voor in de tuin ook nog eens op een heel praktische manier van pas komen, los van hoe een tuinsteker ook voor wat beweging in de tuin zou kunnen zorgen.

Tot 25mm regen meten


De regenmeter op de steker kan tot 25mm neerslag meten. Dat is over het algemeen voldoende voor een dag tijd, bijvoorbeeld om na te gaan of het in de tussentijd geregend heeft. Met name wanneer iedereen overdag van huis is wordt het niet altijd duidelijk of de planten vanuit de hemel al wat water hebben gehad. Het is dan prettig om gebruik te kunnen maken van een regenmeter op een tuinsteker.

Tip: het is wel verstandig om deze regelmatig even leeg te maken, om vervolgens daadwerkelijk af te kunnen lezen wat er in de tussentijd is gevallen.

Regenmeter cadeau doen


De tuinsteker is al een leuk cadeau op zich, maar in combinatie met de regenmeter is het bovendien een heel praktische keuze. Inclusief het cadeaupapier wordt het een mooie verpakking die iemand op z’n gemak kan uitpakken. De tuinsteker kan direct de tuin in en vanaf dat moment is het altijd goed duidelijk hoeveel regen er op een bepaalde dag of in een bepaalde periode is gevallen. Op die manier kan het cadeau zowel heel leuk als heel praktisch zijn voor de ontvanger.

Tuinsteker kopen


Uiteraard zijn er ook andere tuinstekers beschikbaar, los van de modellen met een regenmeter. Er zijn allerlei leuke ontwerpen beschikbaar, met verschillende kleuren en gemaakt van diverse materialen. Het is op die manier leuk om de tuinstekers te bekijken en u daar zelf mee te verwennen of daar iemand anders een keer mee te verrassen. We maken de bestelling voor de steker zo snel mogelijk in orde, zowel wanneer het gaat om een model met een regenmeter als wanneer u kiest voor een van de andere vormen van decoratie voor in de tuin.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Tuinstekers en Tuindecoratie Door Freddy
De tuinsteker is een mooi accessoire voor in de tuin. Het accessoire zorgt voor een stukje beweging en mooie decoratie, waardoor er verschillende redenen bestaan om die zelf te kopen of iemand cadeau te doen. De tuinstekers zijn online namelijk voordelig verkrijgbaar, waardoor ze ook erg goed geschikt zijn als cadeau. Het is op die manier de moeite waard om de verschillende tuinstekers te bekijken, waarmee de tuin ineens een stuk vrolijker of beweeglijker wordt.

Bewegende tuinsteker


Met name de bewegende tuinsteker is een mooi product. Het is mogelijk die door de wind te laten bewegen, eventueel om de windrichting aan te geven. Aan de andere kant zijn er een aantal stilstaande modellen beschikbaar, bijvoorbeeld met opvallende kleuren en de beeltenissen van leuke dieren.

U heeft de keuze uit een aantal verschillende tuinstekers, waarmee we er graag voor zorgen dat u de tuin op een mooie manier in kunt richten. Breng binnen naar buiten en buiten naar binnen door daar dezelfde stijl te hanteren als binnen uw interieur.

Leuke decoratie in de tuin


De tuinsteker vormt voor veel mensen leuke decoratie voor in de tuin, waar u op verschillende manieren gebruik van kunt maken. Het leuke van de decoratie is dat u die kunt plaatsen waar u wilt, gewoon in de voortuin of de achtertuin. Daarnaast is de decoratie in de vorm van een tuinsteker goed geschikt als cadeau, om er daarmee voor te zorgen dat u daar iemand op een leuke manier mee kunt verrassen.

De tuinsteker behoort tot de tuindecoratie. Dat betekent dat er daarnaast nog een aantal andere mooie producten beschikbaar zijn. Blader er op uw gemak doorheen om inspiratie op te doen, zodat u een goed beeld krijgt van de leuke accessoires voor in de tuin die er beschikbaar zijn.

Online tuinsteker kopen


De tuinsteker kunt u eenvoudig online kopen, we hebben de verschillende modellen op voorraad. Dat betekent dat we de verzending daarvan meteen in orde kunnen maken op het moment dat u de bestelling plaatst. Vervolgens gaan we daarmee aan de slag. U heeft de tuinsteker standaard binnen een paar dagen in huis. Dat betekent dat u de tuin daar meteen op een leuke manier mee kunt decoreren.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Tuinstekers en Tuindecoratie Door Freddy
Page:
  1. 1
  2. 2


Omhoog