Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)                              Op voorraad: Voor 14.00 besteld 1-2 werkdagen in huis                              √ 14 kalenderdagen retourrecht                             Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh

 
Genieten van een heerlijk ontspannende of juist een meer frisse geur? Van heel warm en comfortabel tot een aantal andere geuren, u heeft de keuze uit een breed assortiment. Bijvoorbeeld om wakker te worden met jasmijn en te dineren met patchoeli . Zonder dat dit veel hoeft te kosten, dankzij een oliebrander en vervolgens de geurloze waar u maar een paar druppels van nodig heeft.

U kunt de olie op een glazen schaaltje druppelen, om de brander te gebruiken de geur te laten verspreiden. Zo zorgt u er samen met een beetje water voor dat de geur de ruimte zal vullen, bijvoorbeeld om daar mee wakker te worden of om er tijdens het eten van te genieten. Met een kaars onder het schaaltje verdampt de olie met het water, om er keer op keer opnieuw gebruik van te kunnen maken. Met dezelfde fijne geur, maar ook eens met een andere geur om voor wat meer afwisseling te kunnen zorgen.

Een goedkope oliebrander: heerlijk sfeervol


Een oliebrander biedt een aantal voordelen. U kunt daar op een heel makkelijke manier gebruik van maken, door een paar druppels olie van uw favoriete geur te plaatsen. Gecombineerd met een beetje water, dat natuurlijk gewoon uit de kraan mag komen. Zo heeft u daar geen extra’s bij nodig en is het voldoende om de kaars eronder even aan te steken. Dat kunt u gedurende de hele tijd doen voor een lekker sterke geur, of even om de ruimte er mee te vullen.

Tip: loop af en toe even naar een andere ruimte. Door na 5 tot 10 minuten weer terug te komen ruikt u de geur weer een stuk sterker, om daar weer intens van te kunnen genieten.

De oliebranders zijn op die manier heerlijk sfeervol. U heeft online de keuze uit een aantal verschillende mooie ontwerpen, waar u gelukkig een scherpe prijs voor betaalt. Zo hoeft de brander niet duur te zijn, ook omdat u daarbij gebruik kunt maken van een voordelige olie. Voor een paar euro heeft u 10ml olie in huis, waarvan u slechts een paar druppels op het schaaltje hoeft te doen om daarmee de hele kamer van de heerlijke geur te voorzien.

Nieuwe geur voor een nieuwe ervaring


En wilt u keer op keer extra van de geur van de oliebrander genieten? Dan is het verstandig om een paar verschillende geuren te kopen en die af te wisselen. Dat kost bij de aankoop een paar euro meer, maar betekent vervolgens dat u er ook langer mee kunt doen. Op die manier blijft de oliebrander een goedkope keuze om het huis een lekkere geur mee te geven, waar u ook zelf van kunt blijven genieten. Door de geur af en toe te wisselen neemt de gewenning af, zodat uw neus gevoelig blijft voor bijvoorbeeld de frisse, warme of heerlijk bloemige geur.

Onze reukzin is sterk ontwikkeld, maar went ook gemakkelijk aan nieuwe geuren. Dat is prettig bij niet-prettige geuren waar we aan wennen, omdat we er op die manier veel minder last van hebben. Andersom loopt u daarmee het risico dat u de oliebrander zelf niet meer zo goed zal ruiken. Terwijl anderen die wel sterk ruiken als ze binnenkomen, waardoor er een ongemakkelijke situatie kan ontstaan. Bovendien zou het natuurlijk zonde zijn als u de lekkere geur zelf niet meer zou ruiken, terwijl u wel gebruik maakt van een paar druppels olie op de oliebrander. Daarom is het verstandig om de geuren af en toe af te wisselen.

Online oliebrander kopen: uitgebreid assortiment


Wij maken het u graag gemakkelijk, zowel met een breed assortiment oliebranders als met de verschillende geuroliën die er beschikbaar zijn. Altijd voor een scherpe prijs, waardoor het niet nodig is om daar grote bedragen in te investeren. Bekijk online de verschillende oliebranders bij ons uit het assortiment. Vergelijk de mooie modellen en koop die voor uzelf of doe ze iemand anders cadeau. Om er ook voor hen voor te zorgen dat ze het huis of de kamer lekker kunnen laten ruiken, bijvoorbeeld om daarmee wakker te worden of om er tijdens het eten van te genieten.

Houd er rekening mee dat de verschillende oliën hun eigen geur hebben, waardoor het mogelijk is om die af te wisselen. Bestel uw favoriete geur, of een paar van de geuren waar u graag van geniet. Wij gaan er meteen mee aan de slag, zodat u de oliebrander en de geur(en) zo snel mogelijk in huis heeft, om daarmee heel de kamer op een voordelige manier heerlijk te laten ruiken.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Oliebranders en geurolie Door Freddy
Er is niets zo lekker als de juiste geur om fris mee te ontwaken. En er is niets zo ontspannend als dineren met een warme en volle geur, die anderen uitnodigt om gezellig langs te komen. Onze oliebranders zorgen voor een heerlijk warme en sfeervolle winter en brengen u eenvoudig in de juiste stemming.

Tip: gebruik de oliebranders zelf om de gewenste sfeer te creëren. Of doe ze cadeau, om anderen daar op een leuke manier mee te verrassen.

De ideale geur voor ieder moment


Geur heeft een heel bijzondere invloed op ons. En op ons brein, dankzij de directe verbinding die er bestaat. Anders dan bij wat we zien en wat we horen is er geen sprake van een rationaliserende laag. Geur heeft direct invloed op onze stemming en op hoe we ons voelen.

Dat weten slimme marketeers, waardoor luxe winkels, restaurants en hotels altijd op de juiste manier ruiken. En daar kunt u nu ook zelf voor zorgen, met de verschillende leuke oliebranders die er beschikbaar zijn.

Jasmijn, patchouli, vanille en meer


Zorg er met jasmijn bijvoorbeeld voor dat u op zondagmorgen heerlijk fris wakker kunt worden. Met de juiste geur om nog even te blijven liggen en daarna vol energie de nieuwe dag tegemoet te gaan. Of met patchoeli dat zorgt voor een meer warme geur, die er ’s avonds bij het diner voor zorgt dat jullie gezellig samen kunnen eten.

En op die manier zijn vanille en een aantal andere geuren beschikbaar. Voor de verschillende stemmingen, eenvoudig op te wekken door de oliebrander aan te steken. Die er in de kamer snel voor zorgt dat er een heerlijke geur ontstaat, voor de stemming die u voor ogen heeft.

Oliebrander kopen: online assortiment


Een oliebrander kopen? Dat kan eenvoudig online, u heeft de keuze uit verschillende modellen. Goed van kwaliteit en in diverse ontwerpen, om die mooi af te stemmen op de rest van het interieur. En uiteraard in combinatie met de verschillende geuren in de vorm van een olie. En heeft u vragen over de oliebranders of de geuren die er beschikbaar zijn? Neem contact op voor meer informatie, we horen graag van u.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Oliebranders en geurolie Door Freddy

Oliebranders met geurolie


Heerlijk warm de winter door, met een sfeervol moment op de bank of in de tuin onder de verwarmde veranda? Voor die momenten zijn onze oliebranders uitstekend geschikt. Leuke branders met speciale olie, ook beschikbaar in een aantal verschillende geuren.

Bijvoorbeeld te combineren met de candle covers voor de kaarsen die u heeft staan. En leuk als cadeau voor iemand anders, of gewoon om uzelf een keer mee te verwennen. Bekijk online de diverse oliebranders, voor een warme en sfeervolle winter.

Oliebrander met geurolie


De oliebrander is beschikbaar met verschillende soorten geurolie. Bijvoorbeeld met de geur van vanille of die van jasmijn en patchouli. Lekker warme geuren, of het frisse karakter van bloemen uit het voorjaar. Om daar alvast naar uit te kijken, tijdens de donkere winterdagen.

Geniet samen van een oliebrander met een geurolie of zorg er voor de ander voor dat het huis alvast lekker ruikt. Een heerlijk idee, die er thuis voor zorgt dat u gemakkelijk voor een knusse en warme sfeer kunt zorgen. Leuk voor uzelf en minstens zo leuk als cadeau, om daar ook iemand anders mee te verrassen.

Leuk voor uzelf en leuk als cadeau


De oliebranders zijn leuk voor op tafel of onder de verwarmde veranda. Dankzij de geuren die er beschikbaar zijn, net als dankzij de leuke vormgeving daarvan. Bijvoorbeeld in de vorm van een Boeddha, om daarmee een vuurtje te ontbranden. Voor een warme en knusse sfeer, die helemaal past bij de koude winterdagen. En die ook goed geschikt is voor op een zomerse dag. Wat dat betreft kunt u de oliebranders heel het jaar gebruiken, waardoor het een mooie keuze is voor uw interieur of voor buiten.

Online oliebrander kopen


Op zoek naar een oliebrander en online kiezen uit de verschillende modellen? Dat kan bij ons in de webshop, waar u de verschillende oliebranders vindt. Bekijk en vergelijk ze, zodat u daar een mooie keuze uit kunt maken. We maken het u graag gemakkelijk, voor een knusse en warme sfeer tijdens de winterdagen. En bestelt u online een oliebrander? Wij gaan er mee aan de slag, zodat u die zo snel mogelijk in huis heeft.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Oliebranders en geurolie Door Freddy

OLiebranders en geurolie

21 jul. 2015 13:40:38

Mediterende BoeddhaHeerlijk geurend en voor de nodige ontspanning zorgen de vele oliebranders in de webwinkel van DecoAction. Velen gemaakt van porcelijn in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar. Maar ook de geurolie is volop aanwezig. Of het nu om een jasmijn geur of vanillie gaat u vindt het allemaal hier. Zo kunt u een leuk cadeausetje samenstellen van oliebrander en geurolie. En u heeft weer een passend cadeau om te geven. Wacht niet langer en neem gerust een kijkje in de cadeauwinkel van DecoAction. Maar ook als decoratie doen deze het heel goed zeker degene die in Boeddha vorm. Ook als ze niet gebruikt worden zijn ze een leuke aanvulling op uw woonaccessoires.

De oliebrander die bij u past


Door het ruime aanbod dat er in de webwinkel van DecoAction te vinden is zit er vast ook eentje bij voor u. Zo heeft u al snel de juiste geur en brander in huis. Velen worden uit voorraad geleverd en de overige hebben ook een zeer korte levertijd. Wacht niet langer en bezoek de pagina met het grote aanbod an oliebranders en geurolie.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Oliebranders en geurolie Door Freddy
Veel mensen vinden de zomer de beste tijd van het jaar, lange avonden, en lekker weer maakt een heerlijk zomergevoel los. De zomer duurt niet voor eeuwig, en in september/oktober wordt het vaak wat minder weer, en het wordt weer vroeger donker. Vooral december is een sombere maand, die we graag wat opvrolijken met kaarsen, versieringen en verlichting. Nu de avonden wat langer worden, gaan we met zijn allen weer op zoek naar leuke kaarsen, waxinelichthouders en naar oliebranders! Heerlijk is het om 's avonds een oliebranders zijn heerlijke geur te laten verspreiden. Zo creëert u nog meer sfeer in uw eigen woning, u kunt uw eigen geur kiezen, en natuurlijk kunt u regelmatig een andere geur kiezen om uw woning mee te verrijken. Weg met de vieze schoonmaakluchtjes!

Leuk cadeau de oliebranders

Oliebranders zijn ook leuk om cadeau te geven. Veel mensen hebben geen oliebrander in huis, en u kunt er een leuk setje van maken. U geeft een mooie oliebrander, een paar waxinelichtjes, en natuurlijk een paar heerlijke oliën. Als u daar een leuke verpakking van maakt, heeft u voordelig een luxe cadeau. Iedereen die van sfeer en stijl houdt, zal er blij mee zijn!

Mooie oliebranders vindt u hier

De beste plaats om te zoeken naar een mooie oliebrander? Nou, u kunt natuurlijk gaan winkelen, maar als u iets echt origineels zoekt om te geven, dan kan dat op een veel gemakkelijkere manier. Zo is de website van DecoAction een goed begin. U vindt hier een ruim aanbod aan mooie en stijlvolle oliebranders. Zo vindt u er elfjes, slakken, meditatieoliebranders, noem maar op. Zoekt u iets sprookjesachtigs, stijlvols, of juist iets grappigs? Wat voor oliebrander u ook zoekt, u vindt deze op de website van DecoAction. U zult zien dat u meerdere oliebranders vindt die u werkelijk prachtig zult vinden. Zo kunt u oliebranders voor uzelf bestellen, en gelijk ook voor die mensen waarvan u weet dat ze een mooi cadeau zullen waarderen.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Oliebranders en geurolie Door DecoAction


Omhoog