Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)                              Op voorraad: Voor 14.00 besteld 1-2 werkdagen in huis                              √ 14 kalenderdagen retourrecht                             Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh

 
Thuis aan het werk en uitgekeken op die saaie witte wand? Met onze wanddecoratie maak je het een stuk gezelliger in huis. En houdt u het thuis een stuk langer uit, of zorgt u ervoor dat u tijdens de volgende videocall een goede indruk maakt.

9 soorten wanddecoratie: maak het gezellig


U heeft de keuze uit allerlei wanddecoratie, dankzij ons uitgebreide assortiment. Op zoek naar inspiratie? We geven 9 handige tips:

▪ Klokken
▪ Teksttegels
▪ Fotolijsten
▪ Glasschilderijen
▪ Hondentegels
▪ Interieurstickers
▪ Wandhaken
▪ Wandobjecten
▪ Wanddecoratie in hout

1. Klokken


Prachtig om te zien en ondertussen heel handig. Zodat u precies kunt zien hoe laat het is, en of u al toe bent aan de volgende pauze. Om even koffie te drinken, waarbij u virtueel overlegt met collega’s of de laatste roddels via WhatsApp doorneemt.

De wandklokken zijn mooi om te zien en daardoor uitstekend geschikt als wanddecoratie. Terwijl ze natuurlijk duidelijk aangeven hoe laat het is, ook al hoeft u even niet op tijd op kantoor te zijn. Of ergens anders, omdat we in deze periode zoveel mogelijk thuisblijven.

2. Teksttegels


Typisch voor in het toilet, al komen ze ook op veel meer andere plekken goed tot hun recht. De teksttegels , waarmee u zorgt voor een beetje vrolijkheid aan de muur.

Met grappige teksten en met tekst die u aan het denken zet. Om er even bij stil te staan waar we eigenlijk bij van worden. Of hoe we met elkaar omgaan, ook nu we steeds meer thuis aan het werk zijn.

En kunnen we elkaar straks weer onbezorgd uitnodigen? Dan zijn het leuke tegeltjes om ook aan andere te laten zien.

3. Fotolijsten


Een foto zegt meer dan 1.000 woorden, en is een stuk praktischer als wanddecoratie. Om te voorkomen dat heel de muur vol komt te staan met belangrijke teksten. En in plaats daarvan de fotolijsten op te hangen.

Ontdek de verschillende mooie klassieke modellen, net als de sierlijke elementen van meer moderne materialen. Goed af te stemmen op de rest van het interieur, om daarmee altijd een mooie keuze te maken.

4. Glasschilderijen


Schilderijen combineren verf en een doek, toch? Niet als het ligt aan de kunstenaars die werken aan glasschilderijen. Voor een uniek werk aan de muur, waarbij het glas is dat de ondergrond vormt.

Het vraagt om een unieke techniek, die geschikt blijkt voor allerlei composities. Waarbij de lichtval zorgt voor allerlei bijzondere effecten, om het schilderij bijvoorbeeld overdag en ’s avonds een heel andere uitstraling te geven. Als unieke wanddecoratie, die steeds meer mensen ontdekken en die bijdraagt aan een bijzonder interieur.

5. Hondentegels


Dol op uw trouwe viervoeter of zou u het liefst een hond hebben, maar gaat u daarvoor normaal gesproken iets te vaak op reis? De hondentegels voor aan de muur zijn dan een uitstekende keuze.

Op een tegeltje, om er makkelijk ruimte voor te maken. Met een Beagle, een Berner Sennen, Bichon Frisé of een Boxer. Net als met een Cairn Terrier, een Cavalier King Charles Spaniel, een Chihuahua of een Cocker Spaniel. Voor de hond waar u van houdt, om op een sierlijke manier op te hangen bij bijvoorbeeld uw werkplek om vanuit huis aan de slag te kunnen.

6. Interieurstickers


Op zoek naar iets moois voor de kinderen of zelf dol op decoratieve stickers? Ze zijn prachtig als wanddecoratie, beschikbaar in verschillende afmetingen. Van groot tot klein en zowel in kleur als in een meer neutraal ontwerp. Om op te hangen in huis, zowel in de werkkamer als bijvoorbeeld bij de kinderen op de slaapkamer.

Ontdek de prachtige interieurstickers, die u eenvoudig online kunt bestellen. Om ze zelf op te plakken, natuurlijk aan de hand van de duidelijke instructie die we meeleveren. Om daarmee aan de slag te gaan, en thuis bovendien op een creatieve manier bezig te zijn.

7. Wandhaken


Iets ophangen aan de wand en daarvoor niet zomaar gebruik maken van een standaardhaak? Onze wandhaken zijn dan een uitstekende keuze. Met een typisch sierlijk ontwerp of in een klassieke stijl. Gemaakt van mooie materialen en daarmee op zich al iets moois voor aan de wand.

Gebruik de wandhaken als wanddecoratie, om er iets bijzonders aan op te hangen. Voor thuis op de werkplek, net als op andere plekken in huis. En om straks ook anderen mee te verrassen en om trots over te vertellen. Of om iemand anders cadeau te doen natuurlijk, zodat u daar ook anderen blij mee kunt maken.

8. Wandobjecten


Op zoek naar iets unieks voor aan de wand? De wandobjecten zijn dan uitstekend geschikt. Met allerlei ontwerpen, variërend van een badkuip tot een vlinder en bijvoorbeeld een metalen vrachtwagen of een aantal moderne ringen.

In allerlei ontwerpen, om online inspiratie mee op te doen. En de wand op een bijzondere manier te decoreren, bijvoorbeeld om het thuis werken een stuk aangenamer te maken. Of om er in de woonkamer voor te zorgen dat het eigenlijk helemaal niet zo vervelend is om in deze periode veel binnen te zijn.

9. Wanddecoratie in hout


Ontdek ten slotte de houten decoraties. Gemaakt van een bijzonder materiaal, met een natuurlijke levendigheid. Waarop het goed mogelijk blijkt om allerlei ontwerpen te maken, die daardoor automatisch meer spreken dan op andere materialen.

Onze houten wanddecoratie is een populaire keuze binnen het uitgebreide assortiment. Zowel om zelf gebruik van te maken als om anderen cadeau te doen.

Deel met:

Tags:

Wanddecoratie in de woonkamer: uniek in 3D of met een wereldkaart


Wanddecoratie in de woonkamer ophangen en op zoek naar inspiratie? Een kale wand is natuurlijk maar niets, dus het is een uitstekend idee om daar iets moois aan op te hangen. Er is allerlei decoratie beschikbaar, die je bovendien goed in de slaapkamer en op andere plekken in huis kunt gebruiken.
Inspiratie opdoen om de woonkamer te decoreren en benieuwd naar wat er allemaal beschikbaar is? Met ons assortiment maak je een uitstekende keuze, bijvoorbeeld in 3D, met een wereldkaart of door het speciaal boven de bank op te hangen.

Inspiratie: 3D, wereldkaart en meer


Benieuwd naar leuke inspiratie om jouw woonkamer, de slaapkamer of een andere plek in huis te decoreren? Wat dacht je bijvoorbeeld van:

▪ 3D wanddecoratie
▪ Wereldkaart aan de muur
▪ Decoratie boven de bank
▪ In metaal en andere materialen


3D wanddecoratie


3D wanddecoratie is uitstekend geschikt voor de woonkamer. Die ruimte is vaak een van de grootste van het huis. Het is daar belangrijk om niet met te veel kleine delen te werken. Dat gaat snel rommelig staan en maakt veel minder indruk dan wanneer je één groot element ophangt.

De 3D-decoraties zijn extra goed geschikt dankzij de diepte die erin zit. Het zorgt ervoor dat de decoratie aan de wand prachtig tot z’n recht komt en dat je er vanaf de zijkant alvast letterlijk ‘tegenaan kijkt’. Het geeft een heel bijzonder effect, dat er ook voor zorgt dat je er iedere keer iets anders in zal zien. De diepte brengt de decoratie tot leven, als een pronkstuk voor de woonkamer of bijvoorbeeld een ruime slaapkamer.

Wereldkaart aan de muur


Houd je van reizen of zou je dat graag veel meer doen? Dan is het een uitstekend idee om de wereldkaart te gebruiken als wanddecoratie in de woonkamer. Veel van ons houden van de wereld en gaan graag op zoek naar nieuwe bestemmingen. Door een kaart aan de muur te hangen kun je dat anderen laten zien en er bovendien zelf keer op keer van genieten.

Tip: een leuk gesprek aanknopen als er iemand binnenkomt? Hang de wereldkaart op in de gang, zodat je meteen een aanknopingspunt hebt om samen weg te dromen bij allerlei mooie bestemmingen.

Uiteraard is de wereldkaart er in verschillende afmetingen en diverse materialen. Stem het materiaal af op de rest van jouw interieur en kies één maat groter dan je eigenlijk van plan bent. Op die manier maakt de kaart altijd meer indruk, inclusief een klein landje als Nederland. Het kan geen kwaad om goed uit te pakken, zodat je de nadruk kunt leggen op die prachtige accessoire.

Decoratie boven de bank


Los van de wanddecoratie in de woonkamer, de slaapkamer of een andere plek in huis is het belangrijk om goed na te denken over waar je het ophangt. In de woonkamer kun je dat bijvoorbeeld doen boven de bank.

Het is een centrale plek in huis, waar de bank optisch veel ruimte inneemt. Boven de bank is er vaak sprake van een lege wand, die het niet bepaald sfeervol maakt. Met een mooi item aan de muur kun je daar gelukkig eenvoudig wat aan doen. Door de wanddecoratie boven de bank op te hangen hangt het niemand in de weg, terwijl je een gezellige kamer binnen komt lopen die uitnodigt om even lekker te gaan zitten.

In metaal en andere materialen


En twijfel je over het materiaal voor de decoratie? Met name de metalen wanddecoratie is een prachtige keuze. Het is een uniek materiaal voor in huis, waarmee allerlei vormen en kleuren mogelijk zijn.

En sterker nog, je hebt de keuze uit prachtige vlinders of een unieke badkuip aan de wand. En zoek je naar meer moderne en abstracte kunst of ben je gek op vrachtwagens? Het is met metaal allemaal mogelijk. Het materiaal maakt een geweldige indruk en doet het bijvoorbeeld goed in een verder industrieel interieur. Houd je van robuuste elementen en stoere keuzes? Combineer het metaal dan met de wanddecoratie en zorg voor een prachtig item aan de muur.

Aan de wand: de woon- en de slaapkamer


De verschillende soorten wanddecoratie kun je onder andere in de woonkamer goed gebruiken. Kies daar voor de grotere elementen, waarmee je heel duidelijk de aandacht kunt trekken. Je zorgt er daarmee voor dat ze de aandacht krijgen die ze verdienen, om ze letterlijk en figuurlijk te laten stralen.

Tip: gebruik een spotje om de wanddecoratie uit te lichten. Op die manier heb je er ook ’s avonds veel plezier van. En gebruik je 3D decoratie of decoratie van metaal? Dankzij de schaduwen en diepte ontstaat er een heel bijzonder effect.

Uiteraard kun je de wanddecoratie ook in de slaapkamer gebruiken. Houd er wel rekening mee dat die kamer vaak wat kleiner is. Stem de grootte van het item erop af, om voldoende ruimte over te houden voor de andere mooie spullen die je hebt staan en liggen. Ze zijn op die manier goed met elkaar in balans.

Wanddecoratie kopen: uitgebreid assortiment


Wil je wanddecoratie kopen voor de woonkamer, de slaapkamer of een andere kamer in huis? Ontdek de modellen in 3D en van metaal., net als de andere mooie items die er beschikbaar zijn. We zijn jouw specialist in decoratie voor op de wand, waar je thuis op een prachtige manier gebruik van kunt maken. De meeste producten kunnen we bovendien razendsnel leveren, zodat jij ze vlot in huis hebt.

Vragen over wanddecoratie in de woonkamer of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 315 655 078, stuur een e-mail naar klantenservice of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Deel met:

Wandversiering ophangen, maar weet u niet goed wat er beschikbaar is? Geen probleem, wij gingen op zoek naar de top 5 wanddecoratie en -versiering van dit moment. Leuke trendy en hippe spullen, die het ontwerp van de wand een stuk gezelliger en warmer maken.

Het haalde onze top 5 niet, maar de metalen wanddecoratie wordt steeds populairder bij veel mensen. Het is een goed voorbeeld van de manier waarop we vandaag de dag met verschillende materialen om kunnen gaan. Het metaal krijgt een heel andere bestemming dan we normaal zouden gebruiken. Voor een bijzonder reliëf aan de muur, om daar op een leuke manier gebruik van te maken. En benieuwd naar de top 5? We zetten ze op een rij:
▪ Klokken: meer dan de tijd zien
▪ Wandhaken om iets aan op te hangen
▪ Interieurstickers voor sfeer
▪ Fotolijsten: maak het persoonlijk
▪ Wanddecoratie van hout

Klokken: meer dan de tijd zien


Een klok in huis is uitermate praktisch. Om snel te zien hoe laat het is en op tijd te vertrekken. Naar een belangrijke afspraak, om met vrienden te gaan eten of om de trein niet te missen. Maar, een klok heeft als wandversiering nog veel meer te bieden. Een klassieke klok kan zorgen voor een heel statig interieur, terwijl een moderne klok juist strakke lijnen en vormen kan benadrukken.

Wandhaken om iets aan op te hangen


Houdt u van de klassieke elementen in huis? Dan mogen wandhaken in ieder geval niet ontbreken. Een mooie keuze binnen ieder interieur, beschikbaar in een aantal verschillende ontwerpen. Goed geschikt om iets aan op te hangen. Of simpelweg om de lengte van een muur te ‘breken’. Die zal minder lang ogen, waardoor de sfeer er gemakkelijk knusser op wordt.

Interieurstickers voor sfeer


Leuk voor in de kinderkamer, net als voor in de woonkamer, in de keuken of op het toilet. Dankzij de verschillende interieurstickers kunt u er meerdere kanten mee op. Een heel directe vorm van wandversiering, om de wand op een leuke manier op te fleuren. Breng wat kleur aan of zorg voor opvallende vormen. De stickers laten zich gemakkelijk aanbrengen en zijn natuurlijk ook weer te verwijderen. Op die manier zijn ze een mooie keuze voor aan de wand, om die op een bijzondere manier te versieren.

Fotolijsten: maak het persoonlijk


Wat is er leuker dan het delen van de mooiste ervaringen, bijvoorbeeld met vrienden en familie? Maak gebruik van fotolijsten en zorg ervoor dat u ook zelf dagelijks even terug kunt kijken naar die mooie momenten. U heeft de keuze uit tal van fotolijsten. In een aantal gevallen met een standaard om ze neer te zetten, maar in ieder geval altijd geschikt om op te hangen. Als patroon aan de wand door meerdere fotolijsten te combineren. Of als een enkel model op een groot formaat, afhankelijk van waar uw voorkeur naar uitgaat.

Tip: u kunt de fotolijsten gebruiken om meer kleur of juist meer balans aan te brengen. In een ruimte zonder veel accessoires en kleuren zijn ze ideaal om meer kleur toe te voegen. En ontbreekt het niet aan kleur, maar wel aan sfeer? Dan is het verstandig om de foto’s in zwart-wit af te laten drukken.

De fotolijsten vormen op die manier een belangrijke vorm van wanddecoratie, goed geschikt om de muur op een leuke manier mee te decoreren. Blader door de verschillende lijsten, om daar online een goede keuze uit te kunnen maken.

Wanddecoratie van hout


Tenslotte, wanddecoratie van hout . Een prachtige vorm van wandversiering, net als de modellen met metaal. Het unieke hiervan is dat er reliëf in zit. Wat dat betreft gaat het niet zomaar om een 2D-presentatie, maar kunt u er zelfs in 3D van genieten. Prachtig om zelf op te hangen en bovendien goed geschikt om cadeau te doen. Niet goedkoop, maar op die manier wel een bijzonder cadeau om iemand op een leuke manier mee te kunnen verrassen.

Wat dat betreft heeft u verschillende mogelijkheden om er met wanddecoratie en wandversiering voor te zorgen dat het in huis een stuk gezelliger wordt. ‘Breek’ de wand en de lengte daarvan of combineer leuke kleuren en materialen tot één geheel. Met name die combinaties zijn interessant, aangezien er op die manier eenheid ontstaat. Gebruik in de woonkamer en in de keuken dezelfde materialen of kleuren, om die terug te laten komen. De wandversiering kan elkaar dan versterken, voor een optimaal resultaat.

Deel met:

Mooie metalen wanddecoratie kopen of die al in huis en benieuwd hoe u die kunt ophangen? De Boom Juline en bijvoorbeeld de vlinder van metaal zijn prachtige keuzes voor aan de muur.

Het ophangen van de metalen wanddecoratie is voor veel mensen een uitdaging. Immers, het kan gaan om een flink gewicht aan de muur. Het is belangrijk om gebruik te maken van een aantal stevige materialen. Het gaat dan natuurlijk om de wand of de muur, net als om de plug die u gebruikt en ook de schroef of de bout. En wilt u gebruik maken van een alternatief? Het is ook mogelijk om de metalen wanddecoratie aan het plafond op te hangen. Wij zetten een paar handige tips op een rij.

Een stevige wand of muur


Houd er rekening mee dat (zware) metalen wanddecoratie een stevige muur vereist. Een eenvoudige gipswand is niet automatisch geschikt om meerdere kilo’s aan gewicht aan op te hangen. Tenminste, als u gebruik maakt van één bevestigingspunt. Wilt u de metalen decoratie ophangen aan een dunnere wand of een muurtje van gips? Houd er dan rekening mee dat het belangrijk is om gebruik te maken van meerdere bevestigingspunten. U kunt op die manier het gewicht verdelen, waarmee u het risico verkleint dat de schroef of bout uiteindelijk uit de muur zal komen.

Kies bij voorkeur voor wanddecoratie van metaal aan een betonnen wand of muur. Op die manier is het materiaal stevig genoeg om daar grotere hoeveelheden gewicht aan op te hangen. U kunt doorgaans tot honderden kilo’s ophangen, waardoor de metalen wanddecoratie geen enkel probleem vormt. Het is bovendien niet nodig om gebruik te maken van meerdere bevestigingspunten. Een enkel punt is voldoende om de decoratie op te hangen en er daarmee voor te zorgen dat deze niet naar beneden zal komen.

Gat boren en plug plaatsen


Zowel in een betonnen muur, in een gipswand als in bijvoorbeeld een muurtje van kalkzandsteenblokken is het belangrijk om een gat te boren en gebruik te maken van een plug. Op die manier ontstaat er een stevige verbinding met de muur, op het moment dat u daar de schroef of de bout in plaatst. Zorg er uiteraard voor dat de schroef en de bout bij de plug passen. Let goed op de dikte en op de lengte van het geheel. Het is niet nodig om gebruik te maken van een specifiek dikke schroef of bout, aangezien alle modellen gemakkelijk meerdere tientallen kilo’s aan gewicht kunnen dragen.

Probeer een plug te kiezen die in ieder geval 4 - 6cm in de muur gaat. Op die manier ontstaat er voldoende hefboomwerking om de decoratie netjes op z’n plek te houden. Kijk goed naar de lengte van de schroef of bout en zorg ervoor dat de plug een stukje langer is. Op die manier heeft u de kans om deze er helemaal in te draaien. Vervolgens kunt u die een stukje terugdraaien om de bevestiging van de decoratie mogelijk te maken.

Een gat met een doorsnee van 5 - 6mm zal over het algemeen voldoende zijn. Op die manier kunt u er een stevige schroef of bout in plaatsen, uiteraard met behulp van de plug. Er ontstaat een stevige verbinding in de muur of wand. Houd er rekening mee dat er speciale pluggen bestaan voor het type wand. In een betonmuur kunt u de reguliere pluggen gebruiken, terwijl een (holle) gipswand vraagt om een gipsplug die achter de wand uit zal klappen.

Gebruik een schroef of bout


Gebruik vervolgens een schroef of een bout om de metalen wanddecoratie aan op te kunnen hangen. Kies voor een model met 5 - 6cm lengte en een doorsnee van 5 - 6mm. Op die manier is het materiaal goed geschikt om tientallen kilo’s aan gewicht te kunnen dragen. Ruim voldoende voor de wanddecoratie van metaal, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Een touwtje aan het plafond


Heeft u niet de mogelijkheid om de wanddecoratie van metaal aan de muur op te hangen? Het is dan mogelijk om het geheel te bevestigen aan het plafond. Gebruik een ring of een haak en houd daarvoor de werkwijze zoals voor de schroeven of bouten in de muur aan. Kies vervolgens een stuk touw of een metalen stang die dik en stevig genoeg is om het gewicht te kunnen dragen.

Metalen wanddecoratie kopen


U kunt op die manier metalen wanddecoratie kopen en die op een mooie manier ophangen aan de wand of aan de muur. Voor een prachtig sierraad aan de muur, dat netjes op z’n plek zal blijven hangen.

Deel met:

Metalen wanddecoratie kopen? Het zorgt bijvoorbeeld bij de entree voor een bijzondere indruk. U zorgt er met de metalen wanddecoratie voor dat u een goede indruk kunt maken. De ontwerpen hebben een zeer stijlvol karakter, mede dankzij de stillevens en bijvoorbeeld de composities van de natuur. Uiteraard zijn er zowel stoere als sierlijke ontwerpen beschikbaar. De metalen wanddecoratie  heeft het fijne en overtuigende van een schilderij, terwijl u aan de andere kant gebruik kunt maken van 100% gerecycled materiaal waarmee u een goede bijdrage levert op het gebied van duurzaamheid.

Metalen wanddecoratie

De metalen wanddecoratie is beschikbaar in verschillende varianten. Deze is altijd opgebouwd uit laagjes, waardoor er een bijzonder 3D-effect ontstaat. Het zorgt ervoor dat het schilderij als het ware tot leven kan komen, een ontwerp dat bovendien met de hand vervaardigd is. Bent u op zoek naar een stukje handwerk voor bij u aan de wand, waarmee u bij de entree direct voor een stijlvolle uitstraling kunt zorgen? Metalen wanddecoratie is dan uitstekend geschikt, blader online door de verschillende ontwerpen die er beschikbaar zijn.

Indruk bij de entree

De eerste indruk bij de entree is van belang, u heeft daar als het ware de mogelijkheid om de toon te zetten. Komt een klant of relatie voor het eerst bij u langs op kantoor of wilt u er thuis voor zorgen dat u uw gasten in een stijlvolle ruimte kunt ontvangen? De metalen wanddecoratie vertelt in principe twee verschillende verhalen. Het laat dankzij het 100% gerecyclede materiaal allereerst zien dat u begaan bent met de natuur en het milieu. Daarnaast zorgt de metalen wanddecoratie ervoor dat u een gevoel voor stijlen voor klasse kunt overbrengen, de ontwerpen zien er prachtig uit en maken daarmee een goede indruk.

Stoere en sierlijke wanddecoraties

Blader online op uw gemak door de verschillende vormen van metalen wanddecoratie, er zijn diverse designs en ontwerpen beschikbaar. Zoekt u naar een vorm van stoere wanddecoratie of bent u aan de andere kant juist op zoek naar een sierlijk karakter? De ontwerpen vanuit de natuur hebben een mooi sierlijk karakter, ze zorgen er met fijne lijntjes voor dat u de details kunt benadrukken. De meer stoere ontwerpen zoals vliegtuigen zorgen aan de andere kant voor een robuuste uitstraling en overtuiging aan de wand. U kunt de metalen wanddecoratie eenvoudig online kopen, neem contact op voor meer informatie.

Deel met:

Op zoek naar metalen wanddecoratie? Het is een duurzaam materiaal, goed van kwaliteit en beschikbaar in diverse uitingen. De natuur staat vaak centraal, al zijn er ook andere composities beschikbaar.

Metalen wanddecoratie behoort niet tot de kunst, maar biedt wel een mooi alternatief voor aan de wand. Het is natuurlijk geen regulier schilderij, in plaats daarvan is er sprake van een opbouw in 3D. De metalen wanddecoratie bestaat uit verschillende lagen en zorgt op die manier voor een bijzondere uitstraling. Het maakt de decoratie in metaal geschikt binnen verschillende interieurs, vooral wanneer u zoekt naar een uniek element binnen de inrichting.

Metalen schilderij aan de wand

U kiest met de metalen wanddecoratie als het ware voor een metalen schilderij aan de wand. Het is de hoge mate van detail die er samen met de overtuigende compositie voor zorgt dat het geheel eruit komt te zien als een schilderij. Dit is het aan de andere kant uiteraard niet, er komt geen kwast met verf aan te pas. In plaats daarvan is het de vormgeving van het metaal zelf dat er binnen de metalen wanddecoratie voor zorgt dat er een spannend geheel ontstaat dat u mooi aan de wand kunt ophangen of cadeau kunt doen.

Duurzame wanddecoratie

Wilt u de metalen wanddecoratie iemand cadeau doen? U kiest daarmee automatisch voor een duurzaam cadeau. De wanddecoratie van metaal is gemaakt van 100% gerecycled metaal, waardoor er geen nieuw materiaal aan te pas hoeft te komen. In plaats daarvan zorgt u er met de metalen wanddecoratie voor dat u het metaal een nieuwe bestemming geeft. Bijkomend voordeel? Het gaat om een bestemming die jaren kan aanhouden, de 3D compositie van het metaal zal niet snel vervelen en vormt daarmee een prachtige keuze aan de wand.

Metalen wanddecoratie in 3D

De metalen wanddecoratie in 3D is goed geschikt als cadeau en zal ook bij u aan de wand voor een mooie uitstraling zorgen. Blader op uw gemak door de verschillende composities die er beschikbaar zijn, u zal merken dat het in veel van de gevallen de natuur is die centraal staat. Dat zorgt op een bijzondere wijze voor een mooi contrast, tussen de natuurlijke voorstelling en het gebruik van gerecycled metaal. U kunt de metalen wanddecoratie eenvoudig online bestellen, we gaan daar direct mee aan de slag zodat u deze snel aan de wand kunt hangen.

Deel met:

Metalen wanddecoratie wint de laatste jaren flink aan populariteit, onder andere dankzij het 3D effect waar dit voor kan zorgen. U hangt niet zomaar wat aan de muur, de decoratie lijkt tot leven te komen en geeft de wand als het ware meer glans. Hoe komt dit en wat maakt metalen wanddecoratie de laatste jaren zo populair? De decoratie wordt veelal met de hand vervaardigd en opgebouwd uit verschillende lagen. Daarnaast kiest u met decoratie in metaal voor een mooie duurzame oplossing, zodat u het milieu niet teveel belast.

Met de hand vervaardigd

De metalen wanddecoratie wordt over het algemeen met de hand vervaardigd. De kunstenaar maakt een ontwerp en bepaalt welke metalen er nodig zijn om tot de compositie te kunnen komen. Aan de hand daarvan wordt er een schets gemaakt, die de basis vormt voor de lagen die er worden gebruikt. De verschillende lagen binnen de metalen wanddecoratie zorgen ervoor dat hierin niet alleen de perceptie van diepte ontstaat, die diepte is daadwerkelijk aanwezig. Het laag voor laag opbouwen van de wanddecoratie in metaal zorgt ervoor dat deze daadwerkelijk tot leven kan komen aan de wand.

3D metalen wanddecoratie

Er ontstaat op die manier 3D metalen wanddecoratie, goed van kwaliteit en prachtig afgewerkt. De verschillende lagen metaal zorgen ervoor dat er een sprekend kunstwerk ontstaat, dat u op verschillende plekken in huis aan de muur kunt hangen. Bovendien is het metaal in verreweg de meeste gevallen 100% gerecycled, zodat u met metalen wanddecoratie een milieubewuste keuze maakt. Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende thema’s voor aan de wand, zodat u dit goed af kunt stemmen op de rest van uw interieur.

Het metaal past goed binnen zowel een modern als een meer klassiek interieur. Het is een materiaal dat zowel een industrieel als een meer strak uiterlijk kan hebben, afhankelijk van het type compositie en de afwerking die u kiest.

Wanddecoratie in diverse thema’s

De metalen wanddecoratie is beschikbaar in verschillende thema’s. Onder andere de natuur speelt een belangrijke rol, door middel van mooie bomen en bijvoorbeeld dieren in metaal die u kunt bestellen. Zoekt u naar een vliegtuig, een mooie auto of wellicht een andere compositie? U kunt online verschillende soorten metalen wanddecoratie bestellen, wij zorgen voor een vlotte verzending naar uw adres. Heeft u vragen over de wanddecoratie in metaal? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Deel met:

Duurzaamheid viert hoogtij, we willen iets moois aan de muur dat onze ecologische voetafdruk aan de andere kant niet verder vergroot. Op zoek naar duurzame decoratie voor aan de muur? Metalen wanddecoratie vormt een goede keuze, dit wordt veelal gemaakt van gerecycled materiaal. Dat heeft uiteraard te maken met verschillende factoren. Het metaal laat zich eenvoudig recyclen en metaal is bovendien goed geschikt voor een mooi stuk decoratie met een bijzonder 3D-effect.

Recyclen van metaal

Metaal is een verzamelnaam voor verschillende specifieke materialen, zoals ijzer, koper, lood, aluminium, zink en tin. Binnen de recycling van metaal bestaat er een belangrijk onderscheid tussen die materialen. IJzer behoort tot het ferro schroot dat met een magneet gemakkelijk op te pakken valt, de andere metalen behoren tot het non-ferro schroot. Het is met name ijzer dat zich eenvoudig laat recyclen, omdat het gemakkelijk tussen de rest van het vuil uit te pakken is. Vervolgens is het voldoende om het ijzer tot hoge temperatuur te verhitten en om te smelten tot een nieuw stuk metaal. Er gaat nauwelijks metaal verloren, waardoor de recycling een nieuw startpunt helpt te creëren zonder dat het milieu daar veel hinder van ondervindt.

Metalen wanddecoratie voor aan de muur

Het nieuwe metaal zoals ijzer vormt vervolgens de basis voor metalen wanddecoratie. IJzer laat zich goed bewerken, waardoor er verschillende vormen en maten mogelijk zijn. Voorbeelden van metalen wanddecoratie zijn bijvoorbeeld metalen bomen voor aan de muur, net als een stoer vliegtuig of de afbeelding van een dier. Het unieke van de metalen wanddecoratie is dat deze doorgaans wordt opgebouwd uit verschillende lagen. Op die manier ontstaat het benoemde 3D-effect, op basis waarvan er een bijzonder stukje design in huis bij komt.

De natuur centraal

Benieuwd naar de metalen wanddecoratie die u kunt bestellen? In veel van de decoratie voor aan de muur staat de natuur centraal. Het gaat om bomen en landschappen, net als om de prachtige dieren die we om ons heen tegen kunnen komen. Het zijn die elementen die zorgen voor een mooie verschijning aan de wand, op basis van gerecycled materiaal. Wilt u zelf metalen wanddecoratie bestellen, zodat u uw interieur meer glans kunt geven door middel van een gerecycled stuk decoratie aan de wand? Blader door ons uitgebreide assortiment of neem contact op voor meer informatie.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Metalen Wanddecoratie voor aan de muur Door Freddy Schoppers

Woondecoratie van metaal

12 jan. 2015 16:54:18

U kent ze vast wel de mooie wanddecoratie van metaal. In verschillende vormen en grote in de webshop van DecoAction te vinden. Wat u misschien nog niet wist dat er ook metalen dieren figuren zijn. Deze metalen dieren figuren zijn er in verschillende modellen. Je hebt ze als mier, uilen, honden maar natuurlijk ook kippen. Deze decoratie kunt u eenvoudig ergens in de woning plaatsen. Een leuk bloemstuk ernaast of meerder uilen bij elkaar. Zo krijgt u een leuk stukje decoratie in huis.

Mocht u deze decoratie buiten willen zetten vergeet ze dan niet te behandelen. Ze zijn niet voor buiten geschikt maar bij de juiste behandeling kunnen ze wel naar buiten. Ondanks de behandeling zullen ze buiten niet zolang meegaan als binnen.

De metalen figuren in de webshop van DecoAction zijn dan ook gemaakt voor gebruik binnen. Hier kunnen ze jaren meegaan en zult u er veel plezier aan beleven. Ook leuk als cadeau te geven.

Het juiste cadeau vindt u in de cadeauwinkel van DecoAction. Ook deze mooie metalen dieren figuren.

Deel met:


Omhoog