Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)                              Op voorraad: Voor 14.00 besteld 1-2 werkdagen in huis                              √ 14 kalenderdagen retourrecht                             Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh

 
Niets zo mooi als houten wanddecoratie. Maar, op welke manier kunt u daar gebruik van maken? De decoratie kan zorgen voor een aantal mooie dieren op de muur, maar er is daarnaast nog veel meer mogelijk.

Wij zetten een aantal ideeën op een rij voor decoratie aan de wand van hout. De ideale keuze om de kamer mooi te decoreren, zodat u daarmee een stijlvolle keuze maakt:

▪ Hout om de televisie
▪ Open haard in het hout
▪ Een complete wand van hout
▪ Hout achter het bed
▪ Houten wanddecoratie: unieke ontwerpen

Hout om de televisie


De televisie is het gezelligste deel van het huis als die aanstaat, maar hoe is dat als u er geen gebruik van maakt? Een groot zwart scherm in beeld is niet de mooiste keuze, maar dat valt met hout gelukkig goed te veranderen.

Gebruik hout om de televisie heen. Op die manier combineert u hout met zwart, voor een nette verschijning die ook gezien mag worden op het moment dat u niet naar de TV kijkt. Het is bijna de moeite waard om de programma’s de volgende keer op een mobiel apparaat te kijken, zodat u daar de televisie niet meer voor hoeft te gebruiken. Een mooie toepassing van houten wanddecoratie, om daarmee de kamer op een bijzondere manier in te richten.

Open haard in het hout


De open haard draait in de basis om hout, waardoor het een uitstekend idee is om daar ook buiten de haard mee te werken. Door de open haard in te bouwen met hout kunt u de wanddecoratie op een bijzonder geslaagde manier gebruiken.

Tip: gebruik hetzelfde hout als in de open haard. Op die manier krijgt die een veel groter effect, omdat de hele wand onderdeel uit lijkt te maken van de haard.

Zorg er rondom de open haard wel voor dat u gebruik maakt van hout en andere materialen die bestand zijn tegen de hoge temperaturen. Op die manier voorkomt u problemen, terwijl de wanddecoratie van hout bijdraagt aan de warme sfeer in de kamer.

Een complete wand van hout


Geen televisie aan de wand en ook geen open haard, maar wel gebruik maken van de houten wanddecoratie? Het is een uitstekend idee om een van de wanden in de kamer een bijzondere kleur of uitstraling te geven. En wat is er dan beter geschikt dan hout? Zorg voor een mooie kleur op de muur, die bovendien karakter en warmte uitstraalt.

Tip: gebruik houten latten in de breedte of de lengte, om de breedte of de lengte van de kamer te benadrukken. De houten wanddecoratie kan de ruimte op die manier langer of breder laten lijken, net als hoger. Door slim met het hout te spelen zorgt u er eenvoudig voor dat de decoratie meerdere doelen kan dienen, zodat u daar een uitstekende keuze mee maakt.

Hout achter het bed


Zoals u het hout in de woonkamer kunt gebruiken kunt u dat ook doen in de slaapkamer. Met name de wand achter het bed is goed geschikt voor de houten wanddecoratie. U zorgt er daarmee voor dat u de slaapkamer als geheel op een warme manier kunt vormgeven, dankzij het gebruik van dit bijzondere materiaal.

Tip: gebruik mooie lampjes op het hout, die omhoog en omlaag schijnen. Op die manier krijgt het bed een heel bijzondere uitstraling, waar de houten wanddecoratie een bijzondere rol in speelt.

Staat in de kamer ook een schouw of een andere mooie kast? Probeer het hout daarin terug te laten komen. Of stem de houten wanddecoratie af op het gebruik van hout op een ander punt in de slaapkamer. Op die manier ontstaat er een eenheid, waardoor de slaapkamer als geheel meer rust uit zal stralen. Een mooie keuze om de kamer met hout te decoreren, zodat u daar volledig tot rust kunt komen en helemaal kunt ontspannen.

Houten wanddecoratie: unieke ontwerpen


Tenslotte kunt u gebruik maken van de mooie houten wanddecoratie als ware kunstwerken. U heeft de keuze uit een breed assortiment. De kunstwerken hebben reliëf, waardoor ze op een mooie manier tot leven zullen komen aan de muur.

De houten wanddecoratie aan de muur zorgt er zowel met de kleuren, het materiaal als de warmte die het uitstraalt voor dat er een bijzondere sfeer ontstaat. Geschikt voor in de woonkamer en in de slaapkamer, net als in de keuken of een andere ruimte. De decoratie van hout is goed geschikt voor bij u thuis en vormt ook een leuk cadeau om anderen mee te verrassen. Wij helpen u graag inspiratie op te doen met ons uitgebreide assortiment, zodat u daar een keuze uit kunt maken.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Houten wanddecoratie Door Freddy
Wandversiering in huis: dat geeft karakter aan de wand en aan de rest van het interieur. Een mooie keuze voor aan de muur, met bijzondere objecten of met vrolijke bloemen. In diverse kleuren of afgestemd op de meubels die u al heeft staan, waardoor er een mooi geheel ontstaat.

Steeds meer mensen ontdekken de mogelijkheden van wandversiering. In de vorm van een traditioneel schilderij, maar ook op een meer moderne manier. Bijvoorbeeld door te werken met reliëf, waardoor de wand als geheel diepte krijgt en bijdraagt aan de uitstraling van het volledige interieur.

Van hout of van metaal


De wandversiering is er in verschillende materialen. Bijvoorbeeld in metaal, waardoor het materiaal op zich al bijdraagt aan de stoere uitstraling daarvan. En aan de andere kant op zoek naar een warm karakter voor in het interieur? Dan is het de moeite waard om de modellen van hout te bekijken.

De houten wandversiering biedt een aantal belangrijke voordelen. Hout is van zichzelf een warm materiaal. Bovendien oogt het natuurlijk, wat het gemakkelijker maakt om de connectie tussen binnen en buiten te maken. Tenslotte biedt het hout de mogelijkheid tot heel fijne details, in de bloemen en de andere objecten en ontwerpen die er beschikbaar zijn.

In objecten en in bloemen


De wandversiering is beschikbaar in allerlei mooie ontwerpen, waardoor het de moeite waard is om daarmee online inspiratie op te doen. Bekijk bijvoorbeeld de objecten zoals een auto of een truck. Net als verschillende dieren en bijvoorbeeld een badkuip ter decoratie aan de wand.

En aan de andere kant een groot liefhebber van bloemen? Ook die zijn beschikbaar als wandversiering. Om op die manier kleur aan te brengen op de wand, waardoor er een stijlvol geheel ontstaat.

Karakter aan de wand: versiering


Welk type wandversiering u ook kiest: het zorgt altijd voor een bijzonder karakter. Dankzij warmte of een stoere uitstraling, net als met de mooie en sierlijke ontwerpen die er beschikbaar zijn. Ontdek de verschillende vormen van wanddecoratie, waarmee we u graag helpen inspiratie op te doen voor in het interieur. Om dat op een mooie manier te verrijken, met iets moois aan de muur.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Houten wanddecoratie Door Freddy
Mooie houten wanddecoratie is uitstekend geschikt voor tijdens de feestdagen en andere bijzondere gelegenheden. En tegelijkertijd is het ook een uitstekende keuze om zelf een mooi kunstwerk aan de muur te hangen.

Met een bijzonder ontwerp, maar vooral met reliëf. Bijvoorbeeld om gewoon in de woonkamer op safari te gaan, met een grote olifant aan de muur. De diverse ontwerpen bieden allerlei mogelijkheden, altijd op basis van een prachtig ontwerp met diepte. Dat u het ‘schilderij’ in zal trekken, voor decoratie die meer te bieden heeft.

Een olifant aan de muur


We houden van de natuur en dan vooral van de dieren die we daar kunnen vinden. Van mooie dieren in Nederland, maar vooral ook van de dieren waarvoor we naar de andere kant van de wereld moeten. Een goed voorbeeld daarvan is de olifant, die we bijvoorbeeld in Afrika en in Azië kunnen bewonderen.

En bij u thuis aan de muur, dankzij de houten wanddecoratie die er beschikbaar is. Voor een prachtig beeld van een olifant. Of heel specifiek van een bruine olifant, voor een mooie keuze aan de wand. Om die diepte te kunnen geven en er tegelijkertijd voor te zorgen dat u iedere dag even op safari kunt.

De houten wanddecoratie is goed geschikt om cadeau te doen, maar is ook minstens zo leuk om gewoon zelf aan de wand te hangen. Het zorgt dankzij het reliëf voor een heel andere verschijning dan een schilderij, terwijl het toch dezelfde mooie artistieke eigenschappen bevat. Het is wat dat betreft niet vreemd dat steeds meer mensen deze mooie decoratie aan te muur hangen.

Houten wanddecoratie: online kopen


En naast de olifanten benieuwd naar de andere ontwerpen die er beschikbaar zijn? U kunt dan denken aan mooie oude auto’s of een ouderwetse stoomlocomotief, net als andere dieren en natuurlijk landschappen met daarop de muur natuur.

Het is de moeite waard om de verschillende ontwerpen voor houten wanddecoratie te bekijken, zodat u daarmee online inspiratie op kunt doen. En vragen over het bestellen of ophangen daarvan? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Houten wanddecoratie Door Freddy
Deurstopper dierenfiguren Nog even en de kerstdagen staan weer voor de deur. Net als de andere feestdagen van december. Tijd om mooie cadeaus uit te zoeken. Of om zelf alvast bij weg te dromen en uzelf een keer mee te verwennen. Met name onze houten wanddecoratie is daarvoor goed geschikt. Prachtig om bij uzelf aan de muur te hangen en minstens zo mooi om iemand anders cadeau te doen.

Schilderij van hout aan de muur


De houten wanddecoratie is een keuze voor een schilderij van hout aan de muur. Prachtig geschilderd en ondertussen in 3D vormgegeven. Waardoor er een bijzondere vorm van diepte ontstaat, die zelfs een mooi schilderij niet zomaar kan evenaren. Wat dat betreft kiest u voor een kunstwerk zoals we dat nog niet veel zien. Van de hoogst mogelijke kwaliteit, beschikbaar in een aantal verschillende ontwerpen.

Bekijk de verschillende vormen van houten wanddecoratie. Bijvoorbeeld met grote wilde dieren, met bijzondere bezienswaardigheden of andere composities. In 3D vormgegeven en daarmee voor een bijzondere vorm van diepte in het ontwerp.

Prachtig om te zien en voor meer sfeer


De houten wanddecoratie is prachtig om te zien en zorgt meteen voor meer sfeer. Sfeer en stijl in huis, door middel van hout in een prachtige compositie.

Het is op die manier een mooi cadeau voor iemand anders, net als een bijzondere keuze die u zelf aan de wand kunt hangen. We helpen u graag inspiratie op te doen met de verschillende modellen die er beschikbaar zijn. Altijd op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit en in diverse ontwerpen. In een aantal gevallen gewoon uit voorraad leverbaar en anders in ieder geval zo snel mogelijk bij u thuis.

Houten wanddecoratie kopen: voor uzelf of iemand anders


De houten wanddecoratie zorgt voor een mooi schilderij aan de wand. Leuk voor bij u thuis en ook minstens zo leuk om cadeau te geven. Geen goedkoop cadeau, maar wel een heel mooie keuze om te laten zien dat u de ander heel erg waardeert.

Bekijk online de verschillende vormen van houten wanddecoratie, zodat u daarmee op uw gemak inspiratie op kunt doen. We helpen u graag een keuze te maken en gaan er vervolgens vlot voor u mee aan de slag.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Houten wanddecoratie Door Freddy

Houten wanddecoratie voor aan de muur


Sfeer, warmte en stijl: drie belangrijke kenmerken van een geslaagd interieur. Voor de één een eitje, maar voor de ander een stuk lastiger. Een goede keuze die eigenlijk altijd mooi uitpakt? Een mooi schilderij aan de wand. En maak dan bij voorkeur gebruik van een warm materiaal. Op die manier kan het schilderij zowel warmte als stijl uitstraling, waardoor er een bijzondere sfeer vanuit zal gaan.

De kracht van een schilderij


Een schilderij aan de wand is een mooie vorm van decoratie voor thuis. Zorg op die manier bijvoorbeeld voor mooie dieren aan de wand. Houdt u van reizen en wilt u dat op een mooie manier terug laten komen? Of gek op de natuur. Er zijn dan mooie schilderijen beschikbaar om dat te laten zien.

De diverse schilderijen zorgen voor karakter in het huis. Deels dankzij de goede kwaliteit daarvan, en bovendien dankzij de persoonlijke keuze voor een presentatie aan de muur. Het geeft sfeer en karakter, die u tevens goed kunt combineren met een mooi warm materiaal.

De warmte van hout


Het beste voorbeeld daarvan is hout. Dit is uitstekend geschikt om warmte en sfeer in huis toe te voegen. Vanuit de houten vloer, meubels van hout en mooie accessoires in dit natuurlijke materiaal. De houten schilderijen zorgen voor een bijzondere sfeer, zowel vanuit de kleuren als het gebruik van diepte.

Op die manier is houten wanddecoratie uitstekend geschikt voor in huis. Leuk voor bij u aan de muur en bovendien goed geschikt om cadeau te doen. Met de schilderijen van hout maakt u eigenlijk nooit een misser, omdat het de voordelen van het schilderij en het gebruik van hout met elkaar combineert .

Houten wanddecoratie: schilderij van hout


Benieuwd naar de mogelijkheden voor een schilderij van hout aan de muur? Bekijk dan ons assortiment op het gebied van houten wanddecoratie. Prachtig van kleur en vormgeving, uitgevoerd in een natuurlijk en warm materiaal. Dit komt de uitstraling sterk ten goede, zodat het interieur meteen meer klasse krijgt.

Bekijk online de verschillende vormen van houten wanddecoratie. Wij zorgen er vanuit voorraad voor dat u die binnen 1 - 2 dagen in huis heeft. Een mooi houten schilderij aan de wand, goed geschikt voor de woonkamer, de slaapkamer en elders in huis.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Houten wanddecoratie Door Freddy

Wanddecoratie driemaster


Houten wanddecoratie is prachtig om te zien, uitstekend van kwaliteit en bovendien een mooi stukje natuur . Het zijn die elementen die er samen voor zorgen dat het een mooie toevoeging is voor de rest van uw interieur.

Bekijk bijvoorbeeld de zwanen en andere dieren, zoals een mooi paard. Of kies voor een grote trein en de meer abstracte vormen. Dankzij de verschillende vormen van houten wanddecoratie kunt u die eenvoudig kiezen in lijn met de rest van uw interieur.

Een olifant, papegaai of pauw


Binnen de dieren uit de natuur heeft u een brede keuze. Wat dacht u bijvoorbeeld van een grote olifant, die meteen respect afdwingt vanuit de houten wanddecoratie? Of maak gebruik van een sierlijke papegaai.

Tip: stem de papegaai af op andere accessoires die u in huis heeft of bijvoorbeeld de kleur van meubels. Een rode bank? Dan is de houten wanddecoratie met een rode papegaai een uitstekende keuze. Verder kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een donkere pauw op een tak, om op die manier te zorgen voor zoveel mogelijk warme kleuren. Wat dat betreft kunt u meerdere kanten op met de houten wanddecoratie, altijd eenvoudig beschikbaar vanuit de webshop.

Een stukje natuur in het interieur


Welke dieren of welke presentatie u ook kiest, u zorgt met de houten wanddecoratie voor een prachtige verschijning. Die rechtstreeks uit de natuur lijkt te komen, waardoor u daar automatisch warmte mee creëert. Dit komt vooral door de mooie dieren en andere figuren, maar ook door het gebruik van hout. Dit materiaal straalt van zichzelf warmte uit. Vooral in combinatie met andere houten meubels, zoals een mooie kast of andere meubelstukken.

Online houten wanddecoratie kopen


Enthousiast geworden van de houten wanddecoratie? U kunt die eenvoudig online kopen, we maken het u graag gemakkelijk. Blader er op uw gemak doorheen en kies uit de leuke dieren of andere creaties. Stem ze af op de rest van uw interieur of zorg daarmee voor een bijzonder cadeau voor iemand anders.

Vragen over de houten wanddecoratie of over de andere producten voor aan de wand en elders in huis? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Houten wanddecoratie Door Freddy
Houten wanddecoratie in huis heeft een aantal bijzondere eigenschappen. Ten eerste heeft het hout mooie donkere en warme kleuren, waardoor ze een mooie sfeer in huis brengen. Daarnaast is het een natuurlijk materiaal. Het grote voordeel daarvan is dat er een bepaalde mate van karakter uit straalt.

Dat karakter van het hout valt in bijna geen ander materiaal terug te vinden, waardoor het een bijzondere uitstraling geeft aan de wand. De meer functionele onderdelen in de kamer zoals een tafel en stoelen zijn vaak gemaakt van hout. De decoratie aan de muur zorgt daarom voor een mooi samenspel.

Warme uitstraling van natuurlijke materialen


Het zijn de verschillende voordelen van mooie houten wanddecoratie aan de wand, nog los van het mooie ontwerp waar u op kunt rekenen. Het natuurlijke materiaal heeft een warme uitstraling en zorgt er daarmee voor dat het interieur meteen een stuk sfeervoller aan zal voelen.

Uiteraard is de decoratie geschikt voor de verschillende plaatsen in huis. Er gebruik van maken in de woonkamer, de slaapkamer of wellicht de hal waar u binnenkomt en iedere dag langsloopt als u de deur uit gaat? Kies een mooie plaats of maak gebruik van meerdere kunstwerken om die in huis mooi op elkaar af te stemmen.

Hout tot in het kleinste detail


Het hout is tot in het kleinste detail uitgewerkt, waardoor het een mooi geheel vormt aan de wand. De details zorgen voor een prachtig ontwerp, terwijl de grotere stukken ervoor zorgen dat er een belangrijke mate van warmte vanuit straalt.

Samen zorgen de details en de grotere elementen van het hout ervoor dat het kunstwerk mooi in balans is. Het is alleen al daarom de moeite waard om de verschillende vormen van houten wanddecoratie te bekijken. De kans is groot dat u er inspiratie mee op zal doen, om vanuit daar een mooi exemplaar uit te zoeken.

Houten wanddecoratie kopen


De houten wanddecoratie kunt u online kopen. Deze is goed van kwaliteit en daarmee een mooie keuze voor thuis aan de wand. Er iemand anders op een leuke manier mee verrassen? Het hout in de decoraties is uitstekend geschikt als cadeau aan iemand anders. Bekijk de verschillende vormen van houten wanddecoratie, zodat u daar online een keuze uit kunt maken. We maken de verzending naar uw adres vlot voor u in orde.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Houten wanddecoratie Door Freddy
Houten wandschilderij Eiffeltoren Houten wanddecoratie is dé trend van dit moment. Het combineert een mooi ontwerp van bijvoorbeeld een dier of een oldtimer met een warm materiaal dat we graag steeds meer gebruiken in ons interieur.

Het gebruik van hout brengt buiten naar binnen en binnen naar buiten, zodat u de woonkamer en de tuin op een mooie manier met elkaar kunt verbinden. Het gebruik van natuurlijke materialen voor wanddecoratie zorgt voor een mooie luxe uitstraling aan de wand. Gebruik de houten wanddecoratie voor bij u aan de muur of doe dit iemand anders cadeau: het cadeau zal hoe dan ook in goede aarde vallen.

Warme uitstraling in het interieur


Dat komt deels door het ontwerp, maar ook door het gebruikte materiaal. Het hout heeft van nature een warme uitstraling en is daarmee een mooie keuze. Het materiaal komt als het ware tot leven aan de wand. Tijdens de koude wintermaanden straalt het hout warmte uit, zoals we bij een open haard gaan zitten om daar samen van te genieten.

Bekijk bovendien de mooie diepe donkere schaduwen op het hout. Die zorgen ervoor dat het hout karakter krijgt en het ontwerp nog beter naar voren komt. De ontwerpen lijken tot leven te komen, dankzij het gebruik van hoogwaardig materiaal in de wanddecoratie.

Hout of iets anders aan de muur


U heeft de keuze uit verschillende vormen houten wanddecoratie aan de muur, een mooie keuze voor bij u thuis. Uiteraard zijn er daarnaast een paar andere alternatieven beschikbaar. U kunt dan denken aan mooie fotolijsten of tegels met teksten. Bekijk online de verschillende soorten wanddecoratie. We zorgen er daarmee graag voor dat u het interieur op een mooie manier aan kunt kleden, om daarin uw eigen stijl aan te brengen.

Lange levensduur van houten wanddecoratie


Het hout heeft net als de andere gebruikte materialen een lange levensduur. Wat dat betreft kunt u zowel de houten wanddecoratie als de andere producten jaren gebruiken, zonder dat er zichtbare slijtage zal ontstaan. Dé trend van dit moment voor het interieur zal wat dat betreft nog wel even aanhouden. Bestel een van de ontwerpen voor houten wanddecoratie, zodat u de prachtige uitstraling daarvan zelf kunt ontdekken.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Houten wanddecoratie Door Freddy


Omhoog