Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)                              Op voorraad: Voor 14.00 besteld 1-2 werkdagen in huis                              √ 14 kalenderdagen retourrecht                             Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh

 

Dienblad van Mango


Veel servies is mooi om te zien, terwijl ander servies handig is in het gebruik. Het is de combinatie van de beiden waar het interessant wordt, bijvoorbeeld als u zoekt naar een dienblad. Om de gasten koffie te serveren met sfeer, op een mooi model.

Dienbladen bieden een unieke kans om die op een sierlijke manier in het interieur te gebruiken en er tegelijkertijd voor te zorgen dat ze op een handige manier van pas komen. Voor uzelf of als cadeau, want ze zijn ook uitermate geschikt om anderen cadeau te doen.

Boerderijdieren om neer te zetten


Een goed voorbeeld van een dienblad dat mooi is om neer te zetten is die met boerderijdieren daarop. Mooi van kwaliteit en bijvoorbeeld met schapen of honden, in een landelijk landschap. Door het dienblad in de keuken neer te zetten krijgt u meteen het idee dat u buiten bent. Het maakt de keuken optisch groter en meteen een stuk gezelliger, zelfs op de momenten waarop u er geen gebruik van maakt. Dat is een unieke kwaliteit van een mooi dienblad, wat niet zomaar lukt met de rest van het servies.

Praktische dienbladen door binnen en buiten


Andersom zitten de dienbladen op een heel praktische manier in elkaar. Zelfs de mooiste modellen om neer te zetten kunt u gebruiken op het moment dat er gasten komen en u ze de koffie aan wilt bieden. Binnen en buiten, want in de meeste gevallen is er sprake van hoogwaardige materialen met een mooie afwerking. Goed bestand tegen de zonnestralen en andere invloeden van het weer. Mits u het dienblad niet buiten laat staan natuurlijk, maar dat zou ook zonde zijn gezien de mooie uitstraling voor binnen.

Dienblad kopen: uitgebreid assortiment


Een dienblad kopen en er daarmee voor zorgen dat u die op twee verschillende manieren kunt gebruiken? Mooi om de gasten de koffie op een bijzondere manier aan te bieden. En uitermate geschikt om neer te zetten in de keuken, op de momenten dat u er even geen gebruik van hoeft te maken. Bekijk de verschillende mooie dienbladen die u online kunt kopen, dan maken wij de verzending daarvan snel in orde.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Dienblad met printen Door Freddy
Een dienblad tillen zoals een serveerster dat kan? Vol drankjes, zonder te wiebelen en vooral zonder dat er iets vanaf zal vallen? Dat is een hele kunst. Tenminste, dat lijkt het van een afstandje. In de praktijk valt het mee, want er zijn maar twee dingen nodig om dit goed te kunnen doen:
▪ Beladen
▪ Balanceren

Vanuit het midden beladen


Het klinkt groter dan het is, maar het is belangrijk om dienbladen altijd vanuit het midden te beladen. En om dat in evenwicht of in symmetrie te doen. Dus begin in het midden. Plaats daarvan links van het midden een glas of kopje, daarna er recht tegenover. Kies vervolgens de voorkant of de achterkant, en daarna de plek er tegenover. Op die manier ontstaat er een cirkel rondom het midden. De verschillende kopjes of glazen houden elkaar in evenwicht.

Het gewicht van het dienblad neemt toe, maar het is met een goede belading niet nodig om tegengewicht met de hand te geven. Dat scheelt veel kracht, waardoor het een stuk gemakkelijker wordt om een dienblad te tillen zoals een serveerster.

Balanceren tijdens het neerzetten


Vervolgens is het belangrijk om goed te balanceren, ook tijdens het neerzetten van de spullen. Zorg er dus voor dat u weer afruimt op de manier zoals u het dienblad ook heeft ingeruimd. Door te beginnen vanuit de rand, eerst achter en dan er recht tegenover. Dan links van het midden, rechts van het midden en uiteindelijk de keuze uit het midden.

Op die manier lukt het serveersters en obers om hun dienblad goed in balans te houden, zonder dat dit overdreven veel kracht hoeft te kosten. Een prettig idee, want op die manier gaat het dienblad met drinken in ieder geval niet om.

Dienblad kopen: online assortiment


Bekijk onze mooie collectie dienbladen om online te kopen en serveer de gasten een kopje koffie met sfeer. Bekijk de verschillende mooie exemplaren, altijd goed van kwaliteit. Verkrijgbaar in allerlei verschillende ontwerpen, die op een mooie manier bijdragen aan de rest van het servies en aan de rest van het interieur als geheel. Eenvoudig online te bestellen.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Dienblad met printen Door Freddy
Handige producten voor thuis, die bovendien heel goed geschikt blijken te zijn om te verzamelen. We spraken onlangs een van onze klanten, die de dienbladen niet alleen gebruikt om daar de koffie voor de gasten mee te serveren.

“De dienbladen zijn inderdaad heel handig. Maar de meesten gebruik ik eigenlijk nooit. Ik gebruik ze ter decoratie in huis en heb laatst een mooi exemplaar cadeau gedaan aan een goede vriendin van me,” aldus de enthousiaste klant.

Dieren van de boerderij


“Ik begon met de dieren van de boerderij. Een mooi dienblad met bijvoorbeeld een koe en daarna een hen of een kip. In welke volgorde ik ze precies kocht weet ik niet meer, maar ik weet wel dat de verzameling daarmee begon.”

Het zijn stuk voor stuk mooie dienbladen voor in huis. Goed geschikt om de drankjes mee rond te brengen, maar ondertussen ook een mooie keuze om gewoon neer te zetten. Op een dressoir, in de keuken of op een andere plek om ze voldoende aandacht te geven. En om mee te brengen naar buiten natuurlijk, zodra de zon weer begint te schijnen.

Effen en natuurlijke materialen


“Inmiddels heb ik ook een aantal effen exemplaren, net als meer natuurlijke materialen. Je kunt aan de verzameling best zien dat ik door verschillende stijlen heen ben gegaan. Dat vind ik juist leuk, omdat er op die manier veel variatie is. En of ik bang ben om ze te gebruiken? Dat niet, dus ik verras m’n gasten iedere keer met de koffie of thee vanaf een ander leuk dienblad.”

Het is een bijzondere toepassing van onze dienbladen, die we niet direct hadden voorzien. Toch snappen we wel hoe het leuk kan zijn om ze te verzamelen en cadeau te doen aan iemand anders.

Dienblad voor in de verzameling kopen


Zelf starten met een verzameling van dienbladen of op zoek naar een model dat u eenvoudig praktisch kunt inzetten? Bekijk de verschillende dienbladen die er beschikbaar zijn. We zorgen er daarmee graag voor dat u een mooi model kunt kopen. De ideale keuze voor in de keuken. Uitermate praktisch en met een mooi ontwerp, om af en toe gewoon een keer neer te zetten.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Dienblad met printen Door Freddy
Deurstopper dierenfiguren Het dienblad: oeroud en hartstikke handig in de keuken. De ideale keuze om veel kopjes en hun schotels naar de gasten te brengen of er zelf voor te zorgen dat u alles in één keer mee kunt nemen. Voor binnen en voor buiten. Sterker nog, zelfs mooi ter decoratie binnen de rest van het interieur.

Zet het dienblad in de keuken neer of gebruik het om de gasten hun drankjes te brengen. U bepaalt zelf hoe u er gebruik van wilt maken. Wij zorgen er met de uitgebreide collectie voor dat u de keuze heeft uit verschillende mooie modellen.

Mooie dienbladen


De mooie dienbladen zijn een goede keuze voor thuis. Om neer te zetten en om de koffie in stijl mee te serveren. Zet het dienblad bovendien gewoon op tafel neer, om daar iedereen gebruik van te laten maken. Of gebruik de grotere modellen op een poef. Het wordt dan een stuk gemakkelijker om er iets op te zetten.

Tip: het dienblad op een poef of op een deel van de bank voorkomt tevens dat anderen hun voeten daarop zullen leggen. Op die manier houdt het blad het eenvoudig netjes in huis.

Geef een dienblad cadeau


En het leukste van alles? U kunt het dienblad kopen om daar zelf gebruik van te maken. Maar, het is minstens zo leuk om dat cadeau te doen aan iemand anders. Heel eenvoudig, aangezien de dienbladen online voor een scherpe prijs te koop zijn. U hoeft er niet veel kosten voor te maken, om iemand anders daar op een leuke manier mee te verrassen. Bekijk de verschillende modellen en bestel er meteen ook één voor uzelf. Of verras er iemand anders mee en spreek dan snel een keer af om er gebruik van te kunnen maken.

Online dienblad kopen


De dienbladen kunt u online kopen. We maken het u daarmee graag gemakkelijk. Blader door de verschillende modellen om zelf aan te schaffen of iemand anders cadeau te doen. Op die manier zorgt u eenvoudig voor een mooi cadeau of staat er binnenkort een exemplaar bij u in de keuken. En daarna de smaak te pakken? Van dienbladen heeft niemand er ooit genoeg. Een extra dienblad komt altijd goed van pas. Specifiek voor buiten, op de camping of elders in huis. Vragen over de dienbladen die u kunt kopen? Neem daarvoor contact met ons op.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Dienblad met printen Door Freddy
Het dienblad is zowel een functionele als decoratieve keuze. Handig om de koffie mee naar de gasten te brengen en bovendien goed geschikt om in de keuken neer te zetten. Bekijk online de verschillende dienbladen met mooie ontwerpen voor bijvoorbeeld een zomers karakter.

De dienbladen zijn goed geschikt voor binnen het eigen interieur in de keuken, net als leuk om iemand cadeau te doen. Verras iemand met een functioneel en decoratief ontwerp, zodat de ontvanger zelf kan bepalen hoe hij of zij daar gebruik van zal maken.

De koffie naar binnen brengen


Het dienblad is allereerst een heel functionele keuze, bijvoorbeeld om de koffie naar de gasten te brengen. Neem eenvoudig alle kopjes in één keer mee, inclusief de suiker en de melk.

Uiteraard zijn de dienbladen ook goed geschikt om andere drankjes mee te nemen en te voorkomen dat u daarvoor meerdere keren heen en weer dient te lopen. Naar binnen in de woonkamer of buiten op het moment dat het weer het toelaat om daar lekker te gaan zitten.

Dienblad neerzetten in de keuken


Het dienblad neerzetten in de keuken? Op die manier is het een mooie decoratieve keuze. Zelfs als u het dienblad niet gebruikt om de koffie te brengen is het daarmee een mooie keuze. Kies een exemplaar met mooie bloemen of een blad dat op een andere manier aansluit bij de rest van het interieur.

Het dienblad is dan een goede keuze binnen de rest van het servies of zelfs het interieur. Uiteraard kunt u online de verschillende modellen bekijken en op die manier een mooi dienblad uitzoeken. Wij gaan er vervolgens mee aan de slag, zodat u die thuis neer kunt zetten of functioneel kunt gaan gebruiken.

Online dienblad kopen


Online de dienbladen kopen? Wij zorgen voor een snelle levering op uw adres, gewoon nadat u online aangeeft welk model u het best aanspreekt.

We zorgen er daarmee voor dat u de deur niet meer uit hoeft voor een mooi dienblad. Kies de functionele modellen of zorg voor een mooie aanvulling op uw servies of interieur. We gaan er graag mee aan de slag. En vragen over de dienbladen of een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op, we horen graag van u.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Dienblad met printen Door Freddy
Mooie dienbladen zijn een uitstekende keuze voor in de zomer. Ze dragen op een mooie manier bij aan de uitstraling van het servies en zijn een grote favoriet voor zowel in de tuin als tijdens een high-tea op de bank. Zorg er met een vrolijk gekleurd dienblad voor dat alle kopjes of glazen en bekers net even wat beter uitkomen.

De verschillende mooie dienbladen zijn goed van kwaliteit, leuk voor de zomer en hebben een mooie print. Toch hoeven ze aan de andere kant niet eens veel te kosten. Ze zijn daarmee een leuke verrassing voor anderen als cadeau, al kunt u er natuurlijk ook zelf gebruik van maken.

Leeuwenbek, lelie of de roos


Leuke voorbeelden van zomerse dienbladen zijn bijvoorbeeld het model met de leeuwenbek, het dienblad met de lelie of het dienblad met de roos. Het contrast van kleuren maakt de dienbladen een opvallende verschijning voor in de zomer, terwijl de bloemen ervoor zorgen dat ze een heel mooie uitstraling hebben. Het is op die manier heerlijk om er tijdens de zomermaanden mee te kunnen lopen om al het servies naar de woonkamer of naar buiten te brengen. Geniet samen van een high-tea of een ander moment om samen even te ontspannen.

Design dienblad met bloesem


Liever een dienblad kopen met een strakker design, terwijl de zomer er toch op een mooie manier in naar voren komt? Bekijk dan eens het dienblad met blauwe bloesem, vormgegeven volgens de Oud-Hollandse traditie. Het is een prachtig exemplaar die u zelf aan uw servies toe kunt voegen of waarmee u ervoor zorgt dat u iemand anders op een leuke en originele manier kunt verrassen.

Dienblad kopen


Een dienblad kopen is bovendien heel eenvoudig, want we hebben online een uitgebreid assortiment met de verschillende modellen. Zowel voor in de zomer als tijdens de andere seizoenen, we zorgen er met de verschillende dienbladen voor dat u daar altijd even op uw gemak doorheen kunt bladeren. En bestelt u het dienblad vandaag nog? Dan zorgen we ervoor dat u die standaard binnen 1 - 2 werkdagen in huis heeft.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Dienblad met printen Door Freddy
Het dienblad is onmisbaar in de keuken, bijvoorbeeld om het servies naar de gasten te dragen op het moment dat jullie samen wat drinken. Een mooi dienblad is op die manier heel functioneel en dient bijvoorbeeld goed in balans te zijn . Tegelijkertijd biedt het dienblad de mogelijkheid om voor een mooie decoratie te gaan of een leuk ontwerp te kiezen.

Tip: het dienblad is goed geschikt als cadeau. Koop het voor iemand die u op een leuke manier wilt verrassen, met een cadeau dat bijzonder praktisch blijkt en daardoor hoe dan ook in goede aarde valt.

Melamine of kunststof


Binnen de dienbladen heeft u de keuze uit een aantal verschillende materialen. Het dienblad van aluminium of metaal was lange tijd een populaire en degelijke keuze, maar die komen we vandaag de dag wat minder tegen. De dienbladen zijn vaak gemaak van melamine. Dit is een bepaald type kunststof, dat een aantal prettige eigenschappen heeft. Het materiaal is licht van gewicht en zit toch op een sterke manier in elkaar. Dat betekent dat u er met de kunststof dienbladen eenvoudig voor kunt zorgen dat het servies dat u er mee wilt dragen niet te zwaar zal worden.

Dienblad van hout


Aan de andere kant is er het dienblad van hout. Dit is een goede keuze vanuit decoratief oogpunt, al zit het materiaal bovendien ook op een sterke manier in elkaar. Het is wat dat betreft de moeite waard om de houten dienbladen in ieder geval goed te bekijken, de kans is groot dat ze voor u een goede keuze vormen. De dienbladen van hout hebben een mooie landelijke en traditionele uitstraling. Heeft u een landelijk interieur of een landelijk servies? Dan is het een uitstekend idee om daar ook een dienblad van hout met die uitstraling aan toe te voegen.

Online dienblad kopen


De dienbladen van hout en van melamine kunt u eenvoudig online kopen, wij zorgen er in de cadeau webshop voor dat u een keuze kunt maken uit de verschillende modellen. Dat betekent dat u op uw gemak een mooi dienblad uit kunt zoeken, waarvan we de verzending dan meteen in orde maken. De meeste dienbladen die u online kunt kopen heeft u standaard binnen een paar werkdagen in huis, om ze meteen te gebruiken of aan iemand anders cadeau te doen.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Dienblad met printen Door Freddy
Het dienblad maakt het eenvoudig om in één keer alle koffie, koeken en andere dranken mee te nemen. Tenminste, zolang er goed met het dienblad te lopen valt natuurlijk. Zodra u een dienblad gaat kopen is het wat dat betreft de moeite waard om goed te kijken naar het ontwerp daarvan, net als de mate waarin u daarmee voor evenwicht kunt zorgen. De dienbladen in de horeca zijn niet voor niets licht van gewicht en hebben over het algemeen slechts een klein randje.

Evenwicht van het dienblad


Het beperkte gewicht zorgt er in combinatie met de grote doorsnee of grote afmetingen van het dienblad voor dat u die gemakkelijker in evenwicht kunt houden. Zodra u een dienblad gaat kopen is het dus verstandig om naar deze eigenschappen te kijken. Daarmee valt eenvoudig te voorkomen dat het dienblad te zwaar wordt en dat het lastig wordt om deze goed in evenwicht te houden.

Het is zodra u een dienblad gaat kopen verleidelijk om meteen naar de leuke prints met dieren te kijken of een van de andere ontwerpen uit te zoeken. Het ontwerp van het dienblad draagt echter niet bij aan het gemak waarmee u daar gebruik van wilt maken. Wilt u het dienblad in huis neer gaan zetten? Dan is vooral het ontwerp van belang, indien u er ook mee wilt gaan lopen is het verstandig om net iets verder te kijken. Let dan vooral op het gewicht van het dienblad en de afmeting, zodat u die gemakkelijker in evenwicht kunt houden en de glazen of koeken er niet vanaf zullen vallen.

Met een dienblad lopen


Met een dienblad lopen is in eerste instantie iets voor de horeca, maar ook thuis is het prettig als u daar enigszins goed mee uit de voeten kunt. U zorgt er daarmee voor dat u een dienblad kunt kopen dat het gemakkelijk maakt om alles op tafel te zetten of ervoor te zorgen dat u samen met de familie of vrienden koffie en thee kunt drinken.

Bekijk online de dienbladen die u kunt kopen, waarmee u bijvoorbeeld gemakkelijk naar de tafel kunt lopen. We maken het u graag gemakkelijk met de mooie ontwerpen en de brede modellen, die u eenvoudig in evenwicht kunt houden.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Dienblad met printen Door Freddy
Dienbladen kopen

Het dienblad heeft een belangrijk functioneel karakter, maar is ook een mooi deel van het servies. Een nieuw dienblad kopen? Haal dan bijvoorbeeld eens de dieren in huis. Binnen ons uitgebreide assortiment zijn er allerlei leuke dieren beschikbaar, die zorgen voor een leuk landelijk karakter en die er tegelijkertijd voor zorgen dat u de koffie met de koekjes naar binnen kunt dragen.

Blader door de verschillende mooie dienbladen die online te kopen zijn, dankzij de snelle verzending heeft u ze vlot in huis. Uiteraard is het dienblad ook geschikt als leuk cadeau, bijvoorbeeld om iemand te verrassen die gek is op dieren. Bekijk daarnaast ook de andere bladen om inspiratie op te doen.

Honden en poezen op het dienblad


Op de dienbladen met dieren vinden we bijvoorbeeld de honden en poezen, de meest bekende huisdieren waar we bijna allemaal van houden. De verschillende honden op het grote dienblad zorgen meteen voor een huiselijke sfeer, net als de leuke poezen en katten die er beschikbaar zijn. Laat ze aan de kinderen zien die van dieren houden of geniet er zelf van binnen de rest van het series in de kamer.

Kippen, een haan en een koe


Op zoek naar een meer landelijk karakter en met de dieren het buiten naar binnen brengen? Dan zijn er uiteraard dieren beschikbaar die zich buiten meer op hun plaats voelen, waar de koe natuurlijk een goed voorbeeld van is. Verder heeft u de keuze uit mooie dienbladen met bijvoorbeeld een stel kippen of een haan, net als een blad met daarop de verschillende schapen in de wei. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, met de leuke dieren die er beschikbaar zijn maakt in ieder geval een goede keuze.

Online dienblad kopen


De verschillende dienbladen kunt u online kopen. We hebben veel van de modellen gewoon op voorraad, waardoor we de verzending daarvan meteen in orde kunnen maken. Dat betekent dat u het dienblad vervolgens snel in huis heeft, om zelf in de rest van het servies op te nemen of om iemand anders cadeau te doen. Bekijk de verschillende mooie dienbladen om daar een keuze uit te maken. Naast de dieren zijn er ook een aantal andere ontwerpen beschikbaar, goed geschikt voor een leuke landelijke uitstraling van het servies dat u thuis heeft staan.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Dienblad met printen Door Freddy


Omhoog