Wandklokken: klassiek en 4 andere stijlen voor decoratie aan de muur

Inhoudsopgave

  1. 5 unieke stijlen: ontdek de wandklok
  2. Landelijk en sfeervol
  3. Modern en stijlvol
Wandklokken gezocht? Ontdek de klassieke wandklok, net als 4 andere mooie stijlen voor aan de muur. Als prachtige decoratie, die gelukkig niet duur hoeft te zijn.

Ontdek ons uitgebreide assortiment met wandklokken, waarover klanten ons regelmatig vragen. Naar de verschillende beschikbare stijlen. Van heel klassiek en bijvoorbeeld landelijk, tot de modellen met hout of op basis van een moderne uitstraling. En zoekt u naar een retrolook met hout? Wij hebben de klokken voor aan de wand waar u naar op zoek bent.


5 unieke stijlen: ontdek de wandklok


Benieuwd naar 5 van de unieke stijlen? We zetten ze voor u op een rij:

▪ Klassieke wandklok
▪ Landelijk en sfeervol
▪ Wandklok met hout
▪ Modern en stijlvol
▪ Retroklok op canvas

Klassieke wandklok


De klassieke wandklok, een pareltje om naar te kijken. En om de tijd op af te lezen natuurlijk, waardoor de modellen bovendien op een heel praktische manier van pas komen.

Met de typische sleutelhangers, die er bij de klassieke wandklok voor zorgen dat die een prachtig karakter krijgt. En om de sleutels aan op te hangen achter het deurtje. Zodat ze bovendien goed zijn opgeborgen, om ze niet makkelijk te laten vinden.

Zo’n hangende klok met sleutelhangers werkt natuurlijk gewoon op batterijen, zodat u er op een eenvoudige manier gebruik van kunt maken. Mooi voor aan de muur, en heel handig om te voorkomen dat u ooit nog te laat zal komen.


Landelijk en sfeervol


Heeft u het thuis vooral landelijk en sfeervol ingericht? Dan maakt u waarschijnlijk gebruik van steenachtige materialen. Zoals beton, die u ook terug kunt laten komen in een wandklok . Het landelijke model heeft een fijne warme uitstraling, zowel dankzij de gebruikte materialen als op basis van de kleuren daarvan.

Het is een eenvoudig vormgegeven klok, die het vooral moet hebben van het grijze beton in combinatie met de luxe aanduidingen voor de tijd. En de typische zwarte wijzers, die het bovendien een mooie keuze maken in een meer industrieel design voor thuis.

Een mooie en voordelige klok, die bovendien laat zien dat de wandklokken niet duur hoeven te zijn. Als u daar op een goedkope wijze gebruik van wilt maken. Als blikvanger aan de muur, waarmee u er natuurlijk voor zorgt dat u voortaan altijd precies weet hoe laat het is.

Wandklok met hout


Veel van de wandklokken zijn voorzien van hout, waardoor ze een mooie uitstraling hebben. Een sieraad voor aan de muur, zelfs als u er nooit op zou kijken om de tijd af te lezen.

En bijvoorbeeld met een aantal handige extra’s. Zoals de klok van kunststof voor buiten, waarbij het net lijkt of er sprake is van hout. Zodat u er op een mooie manier gebruik van kunt maken, zonder dat u veel omkijken heeft naar het onderhoud.

Het mooiste van alles is dat u meteen zorgt voor een thermometer. Die temperaturen tussen de -50 en de 50 graden Celsius aangeeft. Zodat u er in Nederland altijd gebruik van kunt maken. Houd er wel rekening mee dat u de klok beter niet zomaar aan de muur kunt hangen. Doe dat in plaats daarvan onder een afdak. Zodat de wandklok voor buiten zo lang mogelijk mooi zal blijven.

Tip: en wilt u de klok liever binnen gebruiken voor aan de wand? Ook dat is natuurlijk mogelijk, waarmee u er automatisch voor zorgt dat u geen last heeft van de invloeden van het weer.


Modern en stijlvol


Mag het aan de andere kant wel wat meer modern binnen de wandklokken? Ook dan heeft u online de keuze uit een aantal populaire modellen. Zoals de klok van Arti en Mestieri. Daarmee weet u zeker dat u altijd goed kunt zien hoe laat het is. En zou u er vlot naar kijken? Dan lijkt het net alsof u een mooi kunstwerk heeft hangen. Waardoor u er op meerdere manieren gebruik van kunt maken.

Het ontwerp is bedacht op basis van een stralende zon. Zodat u er altijd op een prachtige manier van kunt genieten, zelfs als het weer buiten een keer tegenvalt en u wel wat zonnestralen kunt gebruiken. Verkrijgbaar in een glanzende grijze kleur, met verschillende tinten voor een meer speels karakter. Een mooie keuze voor aan de muur, die er ook is in een aantal andere designs. Op die manier kiest u uit de wandklokken eenvoudig voor een mooi model dat past bij de uitstraling die u zoekt.

Retroklok op canvas


Zoekt u iets heel anders binnen de wandklokken, voor jezelf of om iemand anders cadeau te doen? Dan kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een retroklok. Niet van hout of met andere klassieke materialen, maar volledig op canvas.

Een mooie keuze in een bijzonder ontwerp, bijvoorbeeld van het merk Boltze. Een merk dat bekend staat om de bijzondere modellen. Als een schilderij aan de muur, waar u ondertussen ook de tijd op kunt aflezen. Zodat u altijd precies weet hoe laat het is. En vindt u de tijd even niet belangrijk? Dan kunt u er zelfs gewoon naar kijken om er in alle rust even van te genieten.

Wandklok kopen: DecoAction


Zoals u merkt heeft u de keuze uit allerlei wandklokken voor bij u thuis. Om op een mooie manier gebruik van te maken, bij u aan de muur. De ideale keuze om het eens anders te doen, anders dan met de bekende wijzers richting de getallen die aangeven hoe laat het is.

Bij DecoAction laten we u graag zien welke wanddecoratie er beschikbaar is. In de vorm van een bijzondere klok of met de andere mooie materialen. Bekijk ze online.