Wandklokken trends voor 2020: ontdek ze in de online klokkenwinkel

Inhoudsopgave

  1. Beter kiezen: 3 handige tips
  2. Trends voor 2020
  3. Wandklok kopen: uitgebreid assortiment
Wandklokken vergelijken en een mooie keuze maken voor bij u thuis? Bij ons in de klokkenwinkel kiest u uit een uitgebreid assortiment. Speciaal voor aan de wand, net als in een aantal andere vormen. Bekijk binnen de klokken bijvoorbeeld de fotoklokken, stationsklokken en tafelklokken. Stuk voor stuk mooie modellen, natuurlijk binnen de trends en stijlen voor 2020. Ontdek hoe een boekensteun met een fiets een geweldige klok kan zijn of bekijk de mooie modellen voor aan de wand. In grijs en in zwart, net als in andere klassieke of juist meer moderne kleuren. Prachtig voor aan de muur, zowel thuis als op kantoor. Met een paar handige tips helpen we u eenvoudig beter te kiezen, terwijl we met de stijlen natuurlijk laten zien wat de trends voor 2020 zijn.

Beter kiezen: 3 handige tips


Uit het brede assortiment met wandklokken en andere modellen een keuze maken? Met een paar handige tips wordt dat een stuk eenvoudiger:

▪ Afmetingen van de klok
▪ Stijl: modern of klassiek
▪ Plek op de muur


1. Afmetingen van de klok


Ten eerste, let goed op de afmetingen van de klok. Zoekt u naar een grote wandklok die indruk maakt? Of juist een kleiner model, die u op een leuke manier kunt combineren met de rest van het interieur? Een grote klok kan een statement zijn, terwijl een kleiner model heel praktisch kan blijken.

Met een grote wandklok zorgt u er eenvoudig voor dat u de muur kunt ‘aankleden’. Het is een mooi alternatief voor een schilderij of zelfs een kleur op de muur. Een grote klok zorgt ervoor dat die bovendien goed zichtbaar is, om de tijd altijd eenvoudig af te kunnen lezen.

Tip: kies een maat groter dan u van plan was, als u de ruimte groter wilt laten lijken. En laat kleinere accessoires aan de wand of op een tafeltje eronder weg. Een paar grote dingen hebben een sterker vergrotend effect dan een groter aantal kleine elementen.

2. Stijl: modern of klassiek


Zorgen voor een mooi contract of in de klokkenwinkel juist op zoek naar een model dat past binnen de rest van het interieur? We helpen u graag inspiratie op te doen met de moderne glazen klokken, net als de klassieke exemplaren.

Een moderne klok combineert bijvoorbeeld glas met een vorm van metaal. Het gaat om aluminium of RVS, net als een aantal andere materialen met een mooie glans. Strak afgewerkt en bijvoorbeeld in sierlijke ronde vormen, net als met meer rechte lijnen voor een strakkere presentatie. De klassieke modellen combineren aan de andere kant hout met de meer landelijke materialen. Inclusief sierlijke elementen met veel detail, waardoor de wandklok op een heel andere manier aandacht zal trekken.

3. Plek op de muur


Benieuwd wat de beste plek op de muur is voor de wandklokken? Dat hangt samen met de manier waarop u er graag gebruik van wilt maken. Gaat het om een praktische klok, bijvoorbeeld om op tijd te vertrekken als u de trein moet halen? Ga op meerdere plekken in huis staan. Probeer een plek te vinden vanaf waar u de klok eigenlijk altijd kunt zien.

Is de wandklok vooral een sierelement, bijvoorbeeld omdat u altijd een horloge draagt? Kies dan een grote lege wand of een ander breed oppervlak. Kies een relatief grote klok, die de ruimte daardoor netjes zal vullen.

Tip: wilt u de klok praktisch gebruiken? Let goed op de leesbaarheid. Is er sprake van duidelijke wijzers, ten opzichte van het materiaal van de klok zelf. Dat voorkomt twee keer kijken, om er vervolgens achter te komen dat u eigenlijk al van huis had moeten gaan.

Trends voor 2020


Benieuwd naar de trends voor 2020 als het gaat om wandklokken in de klokkenwinkel? We zetten er twee voor u op een rij:

▪ Grote wandklokken
▪ Online klokkenwinkel

Grote wandklokken


De wand klokken zijn groter dan ooit. Mooi voor op de wand, als alternatief voor een schilderij of een andere vorm van decoratie. In metaal en andere hoogwaardige materialen, die de aandacht trekken. Om de tijd af te kunnen lezen, net als wanneer u dat helemaal niet belangrijk vindt.

Ziet u de klok aan de wand als een accessoire? Kies een grotere afmeting dan u van plan was, om daarmee zoveel mogelijk indruk te maken. Een mooie keuze binnen het interieur, bijvoorbeeld naast de televisie of in de buurt van de open haard. Het zijn geschikte plaatsen in huis. En kiest u voor een grote wandklok? Dan kan dat zomaar een stijlelement worden, zonder dat de daadwerkelijke tijd het meest belangrijk is.

Online klokkenwinkel


De tweede trend binnen de wandklokken is om die online te bestellen. De makkelijkste manier, omdat u daarmee veel meer keuze heeft dan in de gemiddelde fysieke winkel. Blader op uw gemak door de verschillende modellen, en let daarbij goed op de afmetingen. Op die manier vindt u een mooie nieuwe klassieke klok of een modern exemplaar, afhankelijk van waar u naar op zoek bent.Wandklok kopen: uitgebreid assortiment


Een wandklok kopen? Online laten we u graag zien welk assortiment er beschikbaar is. Bestel eenvoudig uw wandklok , dan gaan wij daar meteen mee aan de slag. De snelste en makkelijkste manier om in de klokkenwinkel uw keuze te maken. En wilt u gewoon wat inspiratie opdoen? Blader er doorheen, dan laten we u zien welke mooie modellen bij u aan de muur zouden kunnen hangen.

Vragen over onze wandklokken of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 315 655 078, stuur een e-mail naar klantenservice@decoaction.nl of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!