Een vuurhaard voor buiten kopen en benieuwd wat er beschikbaar is? Dankzij de diverse design modellen kunt u rekenen op een mooie uitstraling, die ook buiten de avonduren om bijdraagt aan de sfeer in de tuin. We zetten een aantal van de vuurhaarden voor u op een rij, zodat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken.

Vierkante vuurkorf

Binnen de vuurhaarden voor buiten kunt u bijvoorbeeld een vierkant model bestellen. De vierkante vuurkorf van Esschert is beschikbaar in diverse maten, dankzij de S, M of L kunt u het formaat afstemmen op de ruimte die u tot uw beschikking heeft. Wilt u graag met een groepje rond de vuurhaard zitten of wilt u daar liever samen van genieten? U kunt het formaat van de vuurkorf er op afstemmen. Uiteraard zijn er meer modellen van Esschert beschikbaar, het merk staat bekend om de hoge kwaliteit van de materialen. Blader er op uw gemak doorheen, er zijn meerdere design modellen vuurhaarden en vuurkorven voor buiten beschikbaar.

Vuurschaal voor op tafel

Wilt u de vuurhaard graag gewoon bij u op tafel zetten, zoekt u naar een klein model waarmee u eenvoudig zorgt voor een bijzondere sfeer? U kunt gebruik maken van de vuurschalen van Esschert. Uiteraard gaat het om een vuurhaard voor buiten, zodat u in de tuin voor een bijzondere sfeer kunt zorgen. Drink een goed glas wijn en neem een blokje kaas of zorg er met de vuurhaard voor dat een ieder er ook later op de avond warmpjes bij kan blijven zitten.

Vuurhaard buiten neerzetten

U kunt de vuurhaard buiten neerzetten, op verschillende plaatsen in de tuin. Het gaat om veilige vuurkorven, waarmee u er eenvoudig voor zorgt dat u het terras kunt verwarmen, u op tafel voor een bijzondere sfeer zorgt of u het pad kunt verlichten. Wat uw wensen ook zijn, de vuurkorven en vuurhaarden zijn op verschillende manieren een prachtige aanwinst voor in de tuin. Bekijk op uw gemak de verschillende vuurhaarden voor buiten. U kunt die bij u in de tuin neerzetten. Wij gaan direct met uw bestelling van de vuurhaard of de vuurkorf aan de slag, zodat u daar vervolgens zo snel mogelijk de beschikking over heeft.