Vuurhaard kopen en benieuwd naar wat er beschikbaar is? U heeft de keuze uit verschillende modellen, we bieden u een uitgebreid assortiment vuurhaarden en vuurkorven. De vuurhaard is beschikbaar als vuurschaal, vuurkorf of als een ware haard die zorgt voor voldoende warmte om daar samen van te genieten. Blader er op uw gemak doorheen en maak uw keuze.

Traditionele vuurhaard

Wilt u een traditionele vuurhaard kopen? Het gaat om de bodemplaat met daarboven de vuurkorf. De dikke spijlen zorgen ervoor dat het hout er goed in blijft liggen. Dankzij de bodemplaat valt er geen as op de tuintegels en zullen ook stukjes hout die eruit vallen netjes worden opgevangen. U kunt rekenen op een bekend en stijlvol ontwerp, dat iedereen direct herkent als een vuurhaard. U zal versteld staan van de enthousiaste reactie van anderen, de kans is groot dat ze u al vanaf de eerste weken van maart vragen om ‘s avonds knus samen plaats te nemen rondom de vuurhaard in de tuin.

Vierkante vuurhaard kopen

Zoekt u aan de andere kant naar een meer moderne interpretatie van de vuurhaard? Er zijn verschillende vierkante vuurkorven beschikbaar. Ze hebben een modern karakter en zitten bovendien op een heel compacte wijze in elkaar. U kunt gebruik maken van de vierkante en de rechthoekige vuurhaarden, beschikbaar in verschillende formaten en diverse materialen. Zoekt u bijvoorbeeld naar een zwarte vuurhaard of gaat uw voorkeur aan de andere kant uit naar een roestkleur vuurkorf? Bekijk de verschillende modellen. De gaten aan de zijkanten zorgen voor voldoende instroom van zuurstof, tegelijkertijd voorkomen ze dat er hout uit kan vallen. Dit betekent dat u veilig gebruik kunt maken van de beschikbare vuurhaarden.

Ronde vuurhaard bestellen

Tenslotte zijn er een aantal ronde vuurhaarden beschikbaar, het gaat dan bijvoorbeeld om de vuurschalen. Ook die kunt u bestellen in verschillende afmetingen, afhankelijk van de ruimte die u heeft in de tuin en de manier waarop u er gebruik van wenst te maken. De vuurhaard is in ieder geval altijd goed van kwaliteit, u kunt rekenen op vuurvaste materialen. Dit zorgt voor een veilige toepassing van de vuurkorf. Dankzij de vuurhaard in de vorm die u wenst kunt u langer genieten van de heerlijke avonden in de tuin, waarbij u bovendien zorgt voor aangename sfeerverwarming.