Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Top 5 wandversiering: wat is er hip en trendy aan de muur?

Wandversiering ophangen, maar weet u niet goed wat er beschikbaar is? Geen probleem, wij gingen op zoek naar de top 5 wanddecoratie en -versiering van dit moment. Leuke trendy en hippe spullen, die het ontwerp van de wand een stuk gezelliger en warmer maken.

Het haalde onze top 5 niet, maar de metalen wanddecoratie wordt steeds populairder bij veel mensen. Het is een goed voorbeeld van de manier waarop we vandaag de dag met verschillende materialen om kunnen gaan. Het metaal krijgt een heel andere bestemming dan we normaal zouden gebruiken. Voor een bijzonder reliëf aan de muur, om daar op een leuke manier gebruik van te maken. En benieuwd naar de top 5? We zetten ze op een rij:
▪ Klokken: meer dan de tijd zien
▪ Wandhaken om iets aan op te hangen
▪ Interieurstickers voor sfeer
▪ Fotolijsten: maak het persoonlijk
▪ Wanddecoratie van hout

Klokken: meer dan de tijd zien


Een klok in huis is uitermate praktisch. Om snel te zien hoe laat het is en op tijd te vertrekken. Naar een belangrijke afspraak, om met vrienden te gaan eten of om de trein niet te missen. Maar, een klok heeft als wandversiering nog veel meer te bieden. Een klassieke klok kan zorgen voor een heel statig interieur, terwijl een moderne klok juist strakke lijnen en vormen kan benadrukken.

Wandhaken om iets aan op te hangen


Houdt u van de klassieke elementen in huis? Dan mogen wandhaken in ieder geval niet ontbreken. Een mooie keuze binnen ieder interieur, beschikbaar in een aantal verschillende ontwerpen. Goed geschikt om iets aan op te hangen. Of simpelweg om de lengte van een muur te ‘breken’. Die zal minder lang ogen, waardoor de sfeer er gemakkelijk knusser op wordt.

Interieurstickers voor sfeer


Leuk voor in de kinderkamer, net als voor in de woonkamer, in de keuken of op het toilet. Dankzij de verschillende interieurstickers kunt u er meerdere kanten mee op. Een heel directe vorm van wandversiering, om de wand op een leuke manier op te fleuren. Breng wat kleur aan of zorg voor opvallende vormen. De stickers laten zich gemakkelijk aanbrengen en zijn natuurlijk ook weer te verwijderen. Op die manier zijn ze een mooie keuze voor aan de wand, om die op een bijzondere manier te versieren.

Fotolijsten: maak het persoonlijk


Wat is er leuker dan het delen van de mooiste ervaringen, bijvoorbeeld met vrienden en familie? Maak gebruik van fotolijsten en zorg ervoor dat u ook zelf dagelijks even terug kunt kijken naar die mooie momenten. U heeft de keuze uit tal van fotolijsten. In een aantal gevallen met een standaard om ze neer te zetten, maar in ieder geval altijd geschikt om op te hangen. Als patroon aan de wand door meerdere fotolijsten te combineren. Of als een enkel model op een groot formaat, afhankelijk van waar uw voorkeur naar uitgaat.

Tip: u kunt de fotolijsten gebruiken om meer kleur of juist meer balans aan te brengen. In een ruimte zonder veel accessoires en kleuren zijn ze ideaal om meer kleur toe te voegen. En ontbreekt het niet aan kleur, maar wel aan sfeer? Dan is het verstandig om de foto’s in zwart-wit af te laten drukken.

De fotolijsten vormen op die manier een belangrijke vorm van wanddecoratie, goed geschikt om de muur op een leuke manier mee te decoreren. Blader door de verschillende lijsten, om daar online een goede keuze uit te kunnen maken.

Wanddecoratie van hout


Tenslotte, wanddecoratie van hout . Een prachtige vorm van wandversiering, net als de modellen met metaal. Het unieke hiervan is dat er reliëf in zit. Wat dat betreft gaat het niet zomaar om een 2D-presentatie, maar kunt u er zelfs in 3D van genieten. Prachtig om zelf op te hangen en bovendien goed geschikt om cadeau te doen. Niet goedkoop, maar op die manier wel een bijzonder cadeau om iemand op een leuke manier mee te kunnen verrassen.

Wat dat betreft heeft u verschillende mogelijkheden om er met wanddecoratie en wandversiering voor te zorgen dat het in huis een stuk gezelliger wordt. ‘Breek’ de wand en de lengte daarvan of combineer leuke kleuren en materialen tot één geheel. Met name die combinaties zijn interessant, aangezien er op die manier eenheid ontstaat. Gebruik in de woonkamer en in de keuken dezelfde materialen of kleuren, om die terug te laten komen. De wandversiering kan elkaar dan versterken, voor een optimaal resultaat.