Sparen: we zijn er goed in. Nederlanders staan bekend om hun sparende karakter, we houden graag wat achter de hand voor later. De laatste jaren is de spaarrente echter steeds verder gedaald, tot aan het nulpunt qua rente. Sparen bij de bank levert haast niets meer op, dus het wordt tijd om ons plezier ergens anders uit te halen. De oplossing? De mooie spaarpotten bieden een fijne uitkomst. Denk bijvoorbeeld aan de spaarpot in de vorm van een Hot Rod Motor of een bijzondere Robot Uil in het groen.

Sparen levert niets meer op


De spaarrente bij banken benadert het nulpunt. Na inflatie (en voor grotere vermogens ook de vermogensrendementsheffing) betekent dit dat er zelfs sprake is van een negatief rendement op sparen. Voor het geld hoeven we het wat dat betreft niet meer te doen, sparen biedt ons niet langer de mogelijkheid om een leuke rente bij elkaar te verdienen. Vandaar dat we bij DecoAction zochten naar een andere methode om sparen toch weer leuk te maken. En de oplossing? Mooie spaarpotten die het leuk maken om er zo nu en dan toch een paar euro in te stoppen.

Sparen in mooie spaarpotten


Je kunt sparen in de verschillende mooie spaarpotten, beschikbaar in diverse leuke creaties. Denk bijvoorbeeld aan een roze spaarvarken met bloemen, een stoere motor of een van de uilen. Het zijn net als de bekende spaarvarkens leuke verschijningen, die het zowel bij volwassenen als bij kinderen goed doen. Uiteraard zijn de spaarpotten goed geschikt voor eigen gebruik en doen ze het daarnaast uitstekend als cadeau.

Online spaarpot kopen


Wil je een spaarpot kopen? Het uitgebreide assortiment maakt het eenvoudig om een keuze te maken uit de verschillende spaarpotten die er beschikbaar zijn. Ze zorgen ervoor dat je online een model uit kunt zoeken waar je iemand anders op een leuke manier mee kunt verrassen of die thuis op de vensterbank kan. Dankzij de mooie spaarpotten is het niet meer nodig om het geld steeds naar de bank te brengen, in de spaarpot dient het eigenlijk een veel beter doel. De mooie spaarpotten maken het weer leuk om te sparen: zodat je zowel de spaarpotten als op termijn nog iets anders moois kunt kopen.