Het begint al aardig op te schieten de laatste cadeaus zijn weer verstuurd worden. Vele verschillende artikelen werden gekocht in de webshop van DecoAction. Van stijlvolle wanddecoratie, notenkrakers ook waren de vogelhuisjes dit jaar zeer in trek.

Vogelhuisjes niet vergeten.


Nu de koude dagen eraan komen vergeet de vogels niet. Deze maken graag gebruik van wat extra voer en water. U kunt hiervoor verschillende voederschalen gebruiken. Maar wat dacht u van de drinkschalen waar de vogels in de zomer uit drinken. Vul deze schalen met vogelvoer en u heeft er al snel een aantal nieuwe vrienden bij.

Zorg ook voor voldoende nestgelegenheid in uw tuin. Hang verschillende nestkastjes op en u zult verschillende soorten vogel aantrekken. Dit zorgt voor veel leven in de tuin. Denkt u helemaal vergeten dit was een leuk sinterklaas cadeau. Wacht niet tot volgend jaar.

Een kerstcadeau?

Ook een cadeau geven met de kerst is natuurlijk een goed idee. Houd de tips hier beschreven in uw achterhoofd en geef een leuk cadeau waar u en de vogels buiten veel plezier aan zullen beleven. Wacht niet te lang met bestellen anders is het gewenste artikel misschien net door een ander gekocht. En mist u dat leuke cadeau voor de kerst.