Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Praktisch servies: dienbladen om neer te zetten en te gebruiken

Dienblad van Mango


Veel servies is mooi om te zien, terwijl ander servies handig is in het gebruik. Het is de combinatie van de beiden waar het interessant wordt, bijvoorbeeld als u zoekt naar een dienblad. Om de gasten koffie te serveren met sfeer, op een mooi model.

Dienbladen bieden een unieke kans om die op een sierlijke manier in het interieur te gebruiken en er tegelijkertijd voor te zorgen dat ze op een handige manier van pas komen. Voor uzelf of als cadeau, want ze zijn ook uitermate geschikt om anderen cadeau te doen.

Boerderijdieren om neer te zetten


Een goed voorbeeld van een dienblad dat mooi is om neer te zetten is die met boerderijdieren daarop. Mooi van kwaliteit en bijvoorbeeld met schapen of honden, in een landelijk landschap. Door het dienblad in de keuken neer te zetten krijgt u meteen het idee dat u buiten bent. Het maakt de keuken optisch groter en meteen een stuk gezelliger, zelfs op de momenten waarop u er geen gebruik van maakt. Dat is een unieke kwaliteit van een mooi dienblad, wat niet zomaar lukt met de rest van het servies.

Praktische dienbladen door binnen en buiten


Andersom zitten de dienbladen op een heel praktische manier in elkaar. Zelfs de mooiste modellen om neer te zetten kunt u gebruiken op het moment dat er gasten komen en u ze de koffie aan wilt bieden. Binnen en buiten, want in de meeste gevallen is er sprake van hoogwaardige materialen met een mooie afwerking. Goed bestand tegen de zonnestralen en andere invloeden van het weer. Mits u het dienblad niet buiten laat staan natuurlijk, maar dat zou ook zonde zijn gezien de mooie uitstraling voor binnen.

Dienblad kopen: uitgebreid assortiment


Een dienblad kopen en er daarmee voor zorgen dat u die op twee verschillende manieren kunt gebruiken? Mooi om de gasten de koffie op een bijzondere manier aan te bieden. En uitermate geschikt om neer te zetten in de keuken, op de momenten dat u er even geen gebruik van hoeft te maken. Bekijk de verschillende mooie dienbladen die u online kunt kopen, dan maken wij de verzending daarvan snel in orde.