Een wand met metalen wanddecoratie zorgt voor een zeer stijlvol element in bijvoorbeeld de woonkamer of de slaapkamer. De metalen delen hebben een mooi reliëf, ze zorgen voor een uiterst realistische weergave die bovendien een ontzettend stijlvol karakter heeft. Het is wat dat betreft de moeite waard om door de verschillende vormen van metalen wanddecoratie te bladeren, waarbij bijvoorbeeld de verschillende nostalgische auto’s een speciale vermelding verdienen.

2CV of Kever aan de wand


Het is binnen de metalen wanddecoratie bijvoorbeeld een goed idee om eens te kijken naar de bekende 2CV. Het is de auto die we ook wel kennen als de ‘eend’. De auto rijdt nog altijd rond over de Nederlandse wegen, wat aangeeft hoe goed dit model van kwaliteit was en is. Dankzij de unieke vormgeving is het bovendien een mooi exemplaar voor de decoratie aan de wand. Binnen de metalen wandaccessoires kunt u bovendien denken aan de Kever, een ander model dat al tientallen jaren meegaat. De Kever is beschikbaar in het blauw of het rood, waardoor u de metalen wanddecoratie af kunt stemmen op de rest van uw interieur of de andere accessoires die u wellicht al heeft staan of hangen.

Chevrolet of Volkswagen busje


Benieuwd naar de andere auto’s die er binnen de metalen wanddecoratie beschikbaar zijn? Het is dan de moeite waard om bijvoorbeeld eens te kijken naar een stoere Chevrolet. Het zijn de grote Amerikaanse auto’s waar met name in Cuba nog veel mensen in rijden. Ook deze auto is beschikbaar in verschillende kleuren. De Volkswagen busjes zijn verkrijgbaar in het bekende blauw met wit. Dat neemt echter niet weg dat er binnen de metalen wanddecoratie twee varianten bestaan. Het gaat om een exemplaar met of zonder de surfplanken, afhankelijk van de uitstraling waar u thuis voor wilt zorgen.

Metalen wanddecoratie kopen


Blader door de verschillende vormen van metalen wanddecoratie om online inspiratie op te doen. De verschillende auto’s vormen een uitstekende keuze, daarnaast zijn er allerlei andere vormen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan mooie dieren of wellicht een abstract geheel. Dankzij de uitgebreide keuze kunt u thuis zorgen voor wanddecoratie in metaal of dit iemand anders cadeau doen. U kunt de metalen wanddecoratie eenvoudig online bestellen, wij zorgen ervoor dat u daar binnen een paar dagen de beschikking over heeft om dit direct op te hangen en daar snel van te genieten.