Brievenbus


Een brievenbus is meer dan zomaar een postgleuf, vooral als u gebruik maakt van een van de mooie modellen. Als staande brievenbus of gewoon hangend aan de wand, in een van de mooie materialen. Bijvoorbeeld in RVS, van Esschert Design of een van de andere merken. Een mooie keuze, om meer uit te stralen dan met een standaard model in de deur.

Staande brievenbus of een hangend model


We onderscheiden twee soorten ‘andere’ brievenbussen, ten opzichte van de standaard gleuf in de voordeur:

▪ Staande brievenbus
▪ Hangende brievenbus

De beide modellen zijn online verkrijgbaar en dragen op een mooie manier bij aan de uitstraling. Van de gevel en van heel de woning, dankzij de bijzondere ontwerpen die er beschikbaar zijn. Om de post in te laten bezorgen. En om die op de traditionele manier ’s morgens vroeg uit de bus te halen. Of om er aan het eind van de dag nog even in te kijken.

In RVS en andere materialen


Uiteraard is het verstandig om bij de aanschaf van een brievenbus rekening te houden met de materialen die er beschikbaar zijn. RVS is bijvoorbeeld een goede keuze, net als de andere metalen. Vaak voorzien van poedercoating of een andere manier van verven. Om de brievenbus groen of zwart te maken. Of om die op een bijzondere manier van een opvallend ontwerp te voorzien. Wij maken u de keuze graag gemakkelijk, dankzij een breed online assortiment met de verschillende modellen die er beschikbaar zijn. Altijd in goede kwaliteit, dankzij het gebruik van RVS en andere hoogwaardige materialen.

Online brievenbus kopen: uitgebreid aanbod


Online op zoek naar een brievenbus? Bekijk de staande en de hangende modellen, waarmee u kiest voor meer dan zomaar een postgleuf in de deur. Voor een brievenbus die u neer kunt zetten of aan de wand kunt hangen. En waarmee u er bovendien voor zorgt dat er geen tochtgat naar de rest van de gang en de woning ontstaat. Ontdek online onze brievenbussen . En heeft u vragen? Neem contact op voor meer informatie.