Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Kaars die niet uitwaait: een windlicht kopen

Buiten gebruik maken van kaarsen, maar last van de wind die ze regelmatig uitblaast? Een bekend probleem, waar meer mensen last van hebben. Afhankelijk van de windrichting en de kracht kan het soms lastig zijn om de kaarsen aan te steken en die aan te houden.

Gelukkig is er een oplossing: het windlicht. Geschikt voor binnen en voor buiten, om er op meerdere manieren gebruik van te kunnen maken. Mooie lantaarns voor bijvoorbeeld in de tuin, om daarmee meteen de sfeer te verhogen.

Bescherming tegen de wind


Het grote voordeel van een windlicht is dat er sprake is van bescherming tegen de wind. Vaak door middel van een hoge glazen ‘kom’ of omgekeerde ‘stolp’. De wind krijgt geen valt op de vlam onderin, waardoor die ongestoord kan blijven branden.

Tip: kies een windlicht met voldoende steentjes of andere zware materialen onderin. Op die manier loopt u niet het risico dat het geheel om zal waaien.

De windlichten zijn er in allerlei ontwerpen. Wie goed kijkt kan aan het ontwerp alleen al zien dat het een windlicht is. Het gaat dan namelijk om een stevig geheel, waarbij het ontwerp helpt te voorkomen dat de wind er teveel vat op krijgt.

Mooie ontwerpen en lantaarns


Uiteraard zijn er binnen de windlichten allerlei mooie ontwerpen beschikbaar. Waar u online op uw gemak een keuze uit kunt maken en waar wij vervolgens mee aan de slag gaan. De verlichting voor buiten met mooie kaarsen die niet uitwaaien zijn ook een mooie keuze om cadeau te doen. Leuk om iemand mee te verrassen als u daar op bezoek gaat, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat u die samen meteen aan kunt steken.

Online windlicht kopen


Wilt u online een windlicht kopen? U heeft de keuze uit een breed assortiment met lantaarns en windlichten. De modellen zijn goed geschikt voor zowel binnen als voor buiten, waardoor u er op meerdere manieren gebruik van kunt maken. Het is slim om ze naar binnen te halen als het begint te regenen, maar het kan ook geen kwaad om ze een keer buiten te laten staan als u er toevallig niet aan denkt.