Het dienblad is onmisbaar in de keuken, bijvoorbeeld om het servies naar de gasten te dragen op het moment dat jullie samen wat drinken. Een mooi dienblad is op die manier heel functioneel en dient bijvoorbeeld goed in balans te zijn . Tegelijkertijd biedt het dienblad de mogelijkheid om voor een mooie decoratie te gaan of een leuk ontwerp te kiezen.

Tip: het dienblad is goed geschikt als cadeau. Koop het voor iemand die u op een leuke manier wilt verrassen, met een cadeau dat bijzonder praktisch blijkt en daardoor hoe dan ook in goede aarde valt.

Melamine of kunststof


Binnen de dienbladen heeft u de keuze uit een aantal verschillende materialen. Het dienblad van aluminium of metaal was lange tijd een populaire en degelijke keuze, maar die komen we vandaag de dag wat minder tegen. De dienbladen zijn vaak gemaak van melamine. Dit is een bepaald type kunststof, dat een aantal prettige eigenschappen heeft. Het materiaal is licht van gewicht en zit toch op een sterke manier in elkaar. Dat betekent dat u er met de kunststof dienbladen eenvoudig voor kunt zorgen dat het servies dat u er mee wilt dragen niet te zwaar zal worden.

Dienblad van hout


Aan de andere kant is er het dienblad van hout. Dit is een goede keuze vanuit decoratief oogpunt, al zit het materiaal bovendien ook op een sterke manier in elkaar. Het is wat dat betreft de moeite waard om de houten dienbladen in ieder geval goed te bekijken, de kans is groot dat ze voor u een goede keuze vormen. De dienbladen van hout hebben een mooie landelijke en traditionele uitstraling. Heeft u een landelijk interieur of een landelijk servies? Dan is het een uitstekend idee om daar ook een dienblad van hout met die uitstraling aan toe te voegen.

Online dienblad kopen


De dienbladen van hout en van melamine kunt u eenvoudig online kopen, wij zorgen er in de cadeau webshop voor dat u een keuze kunt maken uit de verschillende modellen. Dat betekent dat u op uw gemak een mooi dienblad uit kunt zoeken, waarvan we de verzending dan meteen in orde maken. De meeste dienbladen die u online kunt kopen heeft u standaard binnen een paar werkdagen in huis, om ze meteen te gebruiken of aan iemand anders cadeau te doen.