Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Deurstopper voor thuis: zet de deur hartelijk open

De deurstopper is een heel handig product voor thuis, om te voorkomen dat deuren dichtgaan of te ver openen. De stopper is wat dat betreft in twee vormen beschikbaar. Het is een handige keuze om te voorkomen dat de deur dicht zal slaan, bijvoorbeeld om even te kunnen ventileren. Op een andere manier kan een stopper voorkomen dat de deur te ver open gaat, waardoor die tegen en wand of een meubel aan zou kunnen komen.

Wij zorgen er met ons assortiment voor dat u het metaal of een ander materiaal kunt gebruiken om de deur voor u open te houden. Een handige keuze, die ervoor zorgt dat de deur open blijft staan. Bijvoorbeeld fijn in het voorjaar en de zomer, als het binnen behoorlijk warm kan worden. U zou dan zelf steeds de deur open kunnen houden, maar daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Een stopper voorkomt dat de deur dicht gaat, en voorkomt tegelijkertijd dat de deur dicht zou kunnen slaan.

Voor in de zomer en de winter


Op die manier is de deurstopper voor thuis in het voorjaar en de zomer een heel handige keuze. Leuk voor bij u thuis in een van de mooie ontwerpen, en bovendien goed geschikt als cadeau. Online te bestellen en cadeau et doen, om daar iemand anders blijk mee te kunnen maken.

Tip: gebruik meerdere deurstoppers in huis en stem die mooi op elkaar af. Op die manier is het een praktisch product dat bovendien bijdraagt aan de uitstraling van het interieur.

En benieuwd hoe u er in de winter of de herfst gebruik van kunt maken? Op dat moment kunt u er met de stopper voor zorgen dat de deur een beetje kan ventileren. Heeft de deur de neiging om juist helemaal open of dicht te gaan? Geen probleem, in de beide gevallen kunt u gebruik maken van de stopper.

U kunt de deurstopper plaatsen voor of achter de deur, afhankelijk van de richting die u wilt blokkeren. Op die manier blijft de deur netjes staan zoals u dat graag wilt. Door de stopper ervoor te plaatsen, uiteraard zonder dat de deur daardoor beschadigingen op kan lopen.

Deurstoppers op reis


Recent is er bovendien een nieuwe toepassing bijgekomen. Backpackers en andere reizigers merken soms dat de deur niet op slot kan, terwijl ze zichzelf en hun spullen toch goed willen beschermen. Dan is een stopper voor de deur een goede keuze.

Een aantal van de modellen zal strakker komen te zitten, naarmate de deur harder wordt opengeduwd. Zo’n stopper kan goed voorkomen dat er iemand binnenkomt als u ligt te slapen. Een fijn gevoel, vooral als de deugniet op slot kan en u daar wel graag voor zou zorgen. Houd er aan de andere kant wel rekening mee dat een te zwaar model dan niet zo goed geschikt is.

Uiteraard denken we graag met u mee over de verschillende deurstoppers die er beschikbaar zijn. Om daar thuis gebruik van te maken, om die cadeau te doen of daar mee te kunnen reizen. Een handig en een mooi model, zodat u de deur netjes af kunt stoppen op het moment dat iemand daar gebruik van wil maken. Zoals u ook kunt voorkomen dat de wind er vat op krijgt of dat het juist niet goed lukt om te ventileren. Wat dat betreft zijn er allerlei mogelijkheden om gebruik te maken van een deurstopper, zodat u de deur netjes in de gaten of in bedwang kunt houden.

Deurstopper kopen: diverse modellen


Interesse in een handige stopper, om daarmee te voorkomen dat de deur open of dicht zal gaan? Zoals gezegd heeft u de keuze uit verschillende mooie ontwerpen. Waaronder die met de dieren van de boerderij, zodat u een leuke deurstopper kunt kopen om aan iemand anders cadeau te doen. Of om thuis gebruik van te maken bij de verschillende deuren, zodat er steeds sprake is van één en dezelfde stijl.

En maak anders gebruik van de gietijzeren modellen. Heel degelijk en goed van kwaliteit, om er op een stevige manier gebruik van te kunnen maken. Een uitstekende keuze voor in en om het huis, ook als de deur wat zwaarder is en u die toch goed tegen wilt kunnen houden. Bekijk online de verschillende modellen die er beschikbaar zijn, we helpen u daarmee graag ideeën op te doen. Voor uzelf of als een cadeau voor iemand anders, u heeft de keuze uit verschillende leuke exemplaren om de deur te kunnen stoppen.