Klapt de deur regelmatig hard dicht, maar wilt u toch graag de ramen af en toe tegen elkaar open zetten? Dat probleem kan tot het verleden behoren, terwijl u tegelijkertijd de boerderij op een sfeervolle manier in huis kunt halen. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? U kunt hiervoor gebruik maken van onze deurstoppers. U zorgt er daarmee voor dat de deur netjes open blijft staan. Terwijl u een decoratief model kunt uitzoeken met bijvoorbeeld een paard, een koe, een varken of kippen.

Alle dieren van de boerderij


Op die manier haalt u eenvoudig alle dieren van de boerderij in huis, zodat u er met hen voor kunt zorgen dat er meteen sfeer ontstaat. De deurstoppers zijn uiteraard netjes per stuk beschikbaar en wegen circa 3 kilogram. Dat is voldoende om de deur tegen te houden, terwijl u ze zelf gemakkelijk kunt verplaatsen om ze overal in huis te kunnen gebruiken.

Op die manier zorgen we graag voor een mooie deurstopper, die een warme sfeer in huis brengt. Leuk voor uzelf en leuk voor anderen, waardoor u ze uitstekend cadeau kunt doen. De deurstopper komt iedereen van pas en met de leuke dieren van de boerderij is het een geweldig cadeau.

Geen last van dichtslaande deuren


Last van dichtslaande deuren? Uiteraard zijn er meer verschillende deurstoppers beschikbaar. Bekijk zowel de dieren van de boerderij als bijvoorbeeld de mooie exemplaren in zwart. In de vorm van een gat of in een meer abstracte vorm. We zorgen er met de verschillende modellen voor dat u de keuze heeft uit een groot aantal exemplaren. Altijd met voldoende gewicht om de deur te kunnen stoppen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Deurstopper kopen


U kunt online de deurstopper kopen van uw voorkeur. Wij zorgen voor het brede assortiment en hebben die bovendien netjes voor u op voorraad. Dat betekent dat u de deurstopper binnen 1 - 2 dagen in huis heef, om daar meteen gebruik van te kunnen maken.

Bestel online de deurstopper die u nodig heeft of doe die aan iemand anders cadeau. Voorkom dat deuren hard dichtslaan, terwijl u tegelijkertijd zorgt voor een mooi ontwerp in huis.