Bartje vertelt het nostalgische verhaal van een klein mannetje. We kennen allemaal het verhaal en zijn populariteit komt met golven regelmatig terug. We houden van de verhalen en van de sfeer rondom dit bijzondere mannetje. Bovendien houden we van het design van Bartje en bijvoorbeeld het servies dat er beschikbaar is. U heeft de keuze uit alle onderdelen van het servies, net als mooi design en bijvoorbeeld een theedoek of een keukendoek.

Servies van Bartje


Het Bartje servies bestaat uit verschillende onderdelen en vormen zowel een leuk cadeau voor anderen als een goede keuze voor thuis. Het huidige servies vervangen door deze mooie nostalgische figuur of er iemand blij mee maken die de verhalen nog altijd graag vertelt? Dankzij het uitgebreide assortiment heeft u de keuze uit een breed servies met deze leuke kleine man.

Uiteraard kunt u het Bartje servies gewoon online bestellen en hoeft u daar de deur niet voor uit. We hebben de verschillende artikelen op voorraad, zodat u die vervolgens zo snel mogelijk in huis heeft.

Bartje design voor in huis


Buiten het servies om op zoek naar bijvoorbeeld Bartje design? Ook op dat gebied heeft u de keuze uit allerlei leuke producten. Bekijk bijvoorbeeld een Bartje vingergoed of een set met washandjes. Zowel de theedoeken als de keukendoeken hebben het bekende design en er zijn daarnaast bijvoorbeeld blikken en briefopeners beschikbaar. Op die manier kunt u iemand anders op een leuke manier verrassen met het Bartje design of er zelf voor zorgen dat u deze jongeman in huis kunt halen. Laat de historie herleven met Bartje en zorg er met het design voor dat u de bijzondere sfeer kunt brengen in bijvoorbeeld de woonkamer of elders in huis.

Online Bartje design kopen


Het Bartje design of Bartje servies kopen? We maken het u online graag gemakkelijk. Blader op uw gemak door het brede assortiment, zodat u een goed beeld krijgt van wat er beschikbaar is en wat u uzelf of iemand anders cadeau kunt doen.

Uiteraard maken we de verzending van de Bartje artikelen zo snel mogelijk in orde, zodat u die vervolgens snel in huis heeft. Bartje bestaat al decennialang en zal nog decennialang blijven bestaan, we helpen hem met ons uitgebreide online assortiment graag in de gedachten van zoveel mogelijk mensen te houden.