Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Balkon- en tuindecoratie: een kabouter aan de balustrade

Op zoek naar tuindecoratie, maar dan voor op het balkon? Leuke kleine producten, net als artikelen die goed aan de balustrade bevestigd kunnen worden. We kennen allemaal de bloembakken die daar speciaal voor geschikt zijn. Maar, wist u dat het ook mogelijk is om tuinkabouters op het balkon te plaatsen? En dan niet zomaar op de grond, maar aan dezelfde balustrade waar zich ook de bloemen bevinden.

In 4 verschillende stijlen


De kabouters voor aan de balustrade op het balkon zijn er in vier verschillende uitvoeringen:

Keith
Mike
Ozzy
Terry

Op die manier wordt het balkon een bijzondere plaats, war de kabouters naartoe lijken te klimmen. Of waar ze de meest vreemde capriolen uithalen om de aandacht te trekken. Leuk met kleine kinderen, maar ook om er zelf voor te zorgen dat het balkon er leuker uit komt te zien. En bovendien goed geschikt als cadeau, om iemand anders mee te verrassen.

Decoratie voor op het balkon


Op die manier zorgen de kabouters op verschillende manieren voor decoratie op het balkon. Om dat wat op te vrolijken en daarvoor gebruik te maken van meer dan alleen de bekende bloembakken.

Op die manier is het mogelijk om de tuindecoratie op het balkon te gebruiken. Net als met een handig trappetje om bloembakken op te zetten of met de compacte modellen voor bloembollen die vooral in de hoogte gaan. Er zijn dan niet veel vierkante (centi)meters nodig om toch een leuk geheel bij elkaar te zetten, net als met de kabouters aan de balustrade.

Balkon- en tuindecoratie kopen: online


En op zoek naar tuindecoratie of leuke artikelen voor op het balkon? Bekijk ze online, net als wanneer u op zoek bent naar een van de tuinstekers. Wij zorgen online voor een breed assortiment, om daar op uw gemak een keuze uit te maken. Voor uzelf of om iemand cadeau te doen, zodat u daar eens iemand anders mee kunt verrassen.